Ільдар Морган
Огнєний Огоньок
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 184
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
- Особистий нікнейм: Ільдар Морган
- Суть скарги: Не буду спорити за порушення, було, не отріцаю. Але, Адміністратор стежив за мною 15-20 хвилин)))При тому що я зробив перше порушення, мені не видали покарання, а далі стежили, це повна несенитниця!і ви скажете не особиста неприязнь?) коли на сервері 600+ онлайн, за одним стежити 20 хвилин, можливо збіг обставин) При тому що мій клан має 1 догану, видає ще догану + пред, типу кидає мені соломинку...(можете переглянути докази шановного Адміністратора, прошу, шоб вона надала повну відео фіксацію, від моменту, як я зайшов до гри, до моменту мого бануТак, як це перший раз від мене ці порушення, прошу зменшити покарання до 1 дня
Та прошу видати 1 догану, без попередження, надіюсь на розуміння, я не той гравець який постійно робе порушення та має скарги на офф порталі
Дякую за увагу
Все ж, я не дуже в тверезому стані, та приношу тут свої вибачення, порушення є порушення, але є ж і хороші моменти
Відповідь ГА, я теж хочу побачити, адже він старається, виконує свої обовязки на 100% , та мені це подобається
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 11.03.2024
Останнє редагування: