Розглянуто Діаночка / не спорю :) / Для вищого Керівнивства тобто для Спец / Керівника / Власника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ільдар Морган

Огнєний Огоньок
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
67
Реакції
184
Бали
36
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Келлер​
  2. Особистий нікнейм: Ільдар Морган​
  3. Суть скарги: Не буду спорити за порушення, було, не отріцаю. Але, Адміністратор стежив за мною 15-20 хвилин)))​
    При тому що я зробив перше порушення, мені не видали покарання, а далі стежили, це повна несенитниця!
    і ви скажете не особиста неприязнь?) коли на сервері 600+ онлайн, за одним стежити 20 хвилин, можливо збіг обставин) При тому що мій клан має 1 догану, видає ще догану + пред, типу кидає мені соломинку...​
    (можете переглянути докази шановного Адміністратора, прошу, шоб вона надала повну відео фіксацію, від моменту, як я зайшов до гри, до моменту мого бану
    Так, як це перший раз від мене ці порушення, прошу зменшити покарання до 1 дня​
    :) Та прошу видати 1 догану, без попередження, надіюсь на розуміння, я не той гравець який постійно робе порушення та має скарги на офф порталі :) Дякую за увагу :)
    Все ж, я не дуже в тверезому стані, та приношу тут свої вибачення, порушення є порушення, але є ж і хороші моменти :)
    Відповідь ГА, я теж хочу побачити, адже він старається, виконує свої обовязки на 100% , та мені це подобається :)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1710190239398.png
  5. Дата походження: 11.03.2024​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі