Відмовлено Едвард Кейт// прошу розглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Малюк.

🇺🇦❤️ Не шукай мене — я вже шукаю нас ♥️🇺🇦
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
19
Бали
11
1.Нікнейм адміністратора: Едвард Кейт
2.Особистий нікнейм: Денис Рейн
3.Суть скарги: Данний адміністратор переглянув мою Біографіюта видав вердикт відмовлено причина Штучний інтелект хочу взнати причину чому відмова в конкретності ,якщо потрібно докази на щот що це біографія моя реальна я можу вам їх придоставити ...
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
5.Дата походження: 18.07.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Після детального розгляду вашої скарги щодо відмови у прийнятті RP біографії, повідомляємо наступне:
Ваш текст було перевірено на відповідність стилю письма, а також проведено додатковий аналіз на предмет можливого використання Штучного Інтелекту. У результаті ми дійшли наступних висновків:
  • Стиль написання біографії повністю відрізняється від стилю вашої скарги
    • У біографії використовується багатий публіцистичний стиль, складні речення, термінологія та послідовність, властива науково-популярним текстам.​
    • У скарзі ж вжито прості речення, численні орфографічні та граматичні помилки, відсутні розділові знаки, а також структурна нелогічність речень. Така різниця є яскравим індикатором, що текст біографії створювався не вами особисто.​
  • Біографія має всі ознаки автоматичної генерації
    • Відсутність конкретних деталей, імен установ, адрес, хронологічної точності, що притаманне особистим історіям.​
    • Перевірка через кілька детекторів ШІ-письма показала високий відсоток ймовірності, що текст було згенеровано за допомогою ШІ (перевірено було такими джерелами: ChatGPT та smodin.io)​
  • Ваше формулювання в скарзі (“...якщо потрібно докази на щот що це біографія моя реальна я можу вам їх придоставити...”)
    • Якщо біографія була б справді написана вами, такі докази, як мінімум, мали би бути надані відразу.​
    • Запропонована можливість "надати докази" після винесеного вердикту більше схожа на спробу виправдання, ніж підтвердження факту особистого написання.​

Вердикт: Текст було згенеровано Штучним Інтелектом, в оскарженні відмовлено.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі