В очікуванні Економіка/// UGT

Айрес Шухевич

Поважний гравець
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
66
Реакції
108
Бали
38
🐦‍🔥Мої вітання🐦‍🔥

❗Надіюсь мої слова до несуться до вас із повним розумінням❗

На сьогоднішній день 20.06.2025 більшість гравців стикаються із не просто проблемою, а із опусканням рук

Все це можна сказати у одному слові "ЕКОНОМІКА".

Всі проблеми виникають через заробітні плати! Пригадаємо стан платформи до 2.0:

1) Адекватні заробітні плати на усіх роботах;

2) утримання економіки, та стандартні ціни у донат магазинах, віртуальних магазинах теж.

3) ❗Зверніть Увагу❗- гравці поєднували відпочинок у грі та фарм особистого балансу.

Наданий момент (стосується серверу "Центральна Україна") ми маємо:

Перевищені ціни на Житло (Котедж, Вілла, Квартири усіх класів) - Ціну можна зрозуміти через те, що гравець при продажі не має ні якого бажання увійти у - по карману.

Зарплати на роботах:

Далекобійник - всіх видів транспорту везе від 30до90к за 10-15хвилин + до цього (Паливо, ремкомлекти, пробіг транспорту та обслуговування). (Праця доходить до вимирання)

Викрадення Авто - зарплату не буду вписувати так як зависить все від рівня але вартість за викрадення є овер маленька. ( Вимерла)

Один єдиний шанс гравців тримати свій баланс це два виходи (Перекуп, Лохина)

❗Але є величезне але❗ цей фарм має бути активним. Я розумію гравців у яких доступ до пк є майже цілодобовий. Но я можу сказати від себе що я особа яка працює та приходжу досить пізно. На вашу думку я маю бажання фармити не відводячи очей від пк після роботи? Зімною будуть згодні усі гравці у яких є таке положення і я можу сказати 100%, що їх більшість.

Дорогі та люблячі наші розробники. Ми цінуємо те, що ви робите для нас та для проекту. Але моя думка на якій я зупинився це ❗переходження проекту у Фарм проект❗. Я граю тут досить довго були зміни на краще, були куди похуже.

Хотілось би бачити:

❗Адекватні заробітні плати на усіх роботах під рівень гравця❗

Я хочу грати цю гру із задоволенням та поєднанням усього❗
Но не заходити і фармити 24/7 щоб мати хоча б щось на балансі

❗Дякую за увагу ❗​

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі