Айрес Шухевич
Поважний гравець
- Реєстрування
- 11 Сер 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 108
- Бали
- 38
🐦🔥Мої вітання🐦🔥
❗Надіюсь мої слова до несуться до вас із повним розумінням❗
❗Надіюсь мої слова до несуться до вас із повним розумінням❗
На сьогоднішній день 20.06.2025 більшість гравців стикаються із не просто проблемою, а із опусканням рук
Все це можна сказати у одному слові "ЕКОНОМІКА".
Всі проблеми виникають через заробітні плати! Пригадаємо стан платформи до 2.0:
1) Адекватні заробітні плати на усіх роботах;
2) утримання економіки, та стандартні ціни у донат магазинах, віртуальних магазинах теж.
3) ❗Зверніть Увагу❗- гравці поєднували відпочинок у грі та фарм особистого балансу.
Наданий момент (стосується серверу "Центральна Україна") ми маємо:
Перевищені ціни на Житло (Котедж, Вілла, Квартири усіх класів) - Ціну можна зрозуміти через те, що гравець при продажі не має ні якого бажання увійти у - по карману.
Зарплати на роботах:
Далекобійник - всіх видів транспорту везе від 30до90к за 10-15хвилин + до цього (Паливо, ремкомлекти, пробіг транспорту та обслуговування). (Праця доходить до вимирання)
Викрадення Авто - зарплату не буду вписувати так як зависить все від рівня але вартість за викрадення є овер маленька. ( Вимерла)
Один єдиний шанс гравців тримати свій баланс це два виходи (Перекуп, Лохина)
❗Але є величезне але❗ цей фарм має бути активним. Я розумію гравців у яких доступ до пк є майже цілодобовий. Но я можу сказати від себе що я особа яка працює та приходжу досить пізно. На вашу думку я маю бажання фармити не відводячи очей від пк після роботи? Зімною будуть згодні усі гравці у яких є таке положення і я можу сказати 100%, що їх більшість.
Дорогі та люблячі наші розробники. Ми цінуємо те, що ви робите для нас та для проекту. Але моя думка на якій я зупинився це ❗переходження проекту у Фарм проект❗. Я граю тут досить довго були зміни на краще, були куди похуже.
Хотілось би бачити:
❗Адекватні заробітні плати на усіх роботах під рівень гравця❗
Я хочу грати цю гру із задоволенням та поєднанням усього❗
Но не заходити і фармити 24/7 щоб мати хоча б щось на балансі
❗Дякую за увагу ❗
Но не заходити і фармити 24/7 щоб мати хоча б щось на балансі
❗Дякую за увагу ❗