Іван_Ушаков
Шановний гравець
- Реєстрування
- 1 Жов 2023
- Дописи
- 40
- Реакції
- 43
- Бали
- 28
- Нікнейм лідера/заступника: Тарасік Хардман
- Особистий нікнейм: Джезус Мітчелл
- Суть скарги: Всім читачам скарги доброго дня, хочу в цій скарзі розібрати дії заступника лідера ЗМІ Тарасіка Хардмана. Почнемо з того, що на посаду лідера ЗМІ я встав 20 грудня на випробувальний термін, і десь 23 числа я поставив на посаду заступника по довіреності Тарасіка Хардмана. Невдовзі я видаю заступнику догану за порушення субординації, і в той же день мене знімають з посади лідера та варнять за обман адміністрації. Тепер друга частина, ми з Тарасіком грали ще з 4 серверу і були на посадах заступників лідера ДСНС, і в мене був нікнейм Іван Ушаков, у мене за час гри на 4 сервері було багато керівних посад, але на посаду лідера не міг стати через вік, і на 5 сервері я зробив дуже грубу помилку за яку досі каюсь - я подав на посаду лідера ЗМІ і написав в заявці, що мені 15 років. Те що мені 14 знав тільки Тарасік Хардман. І це виходить дуже цікаво, я видаю догану своєму заступнику і в той же день якимось цікавим чином в чаті лідерського складу ЦО адміністратор Руслан Трач приводить всі аргументи які підтверджують обман адміністрації з моєї сторони. Потім мене успішно знімають з посади. В мене була переписка, в якій Тарасік зізнався що розказав про мій справжній вік адміністрації, але через пару хвилин він лякається, видаляє переписку зі мною та блокує мене. Я розумію, що я сам зробив велику помилку, що збрехав адміністрації про вік, але ця людина злила мене як лідера, хоча це був мій друг і я ніколи б не подумаю, що він зважиться на таке. Прошу ЗГА розглянути мою скаргу та при виявленні порушень робити певні дії. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 26.12.2023