Відмовлено ЗМІ / Тарасік Хардман / Злив лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван_Ушаков

Шановний гравець
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
40
Реакції
43
Бали
28
  1. Нікнейм лідера/заступника: Тарасік Хардман
  2. Особистий нікнейм: Джезус Мітчелл
  3. Суть скарги: Всім читачам скарги доброго дня, хочу в цій скарзі розібрати дії заступника лідера ЗМІ Тарасіка Хардмана. Почнемо з того, що на посаду лідера ЗМІ я встав 20 грудня на випробувальний термін, і десь 23 числа я поставив на посаду заступника по довіреності Тарасіка Хардмана. Невдовзі я видаю заступнику догану за порушення субординації, і в той же день мене знімають з посади лідера та варнять за обман адміністрації. Тепер друга частина, ми з Тарасіком грали ще з 4 серверу і були на посадах заступників лідера ДСНС, і в мене був нікнейм Іван Ушаков, у мене за час гри на 4 сервері було багато керівних посад, але на посаду лідера не міг стати через вік, і на 5 сервері я зробив дуже грубу помилку за яку досі каюсь - я подав на посаду лідера ЗМІ і написав в заявці, що мені 15 років. Те що мені 14 знав тільки Тарасік Хардман. І це виходить дуже цікаво, я видаю догану своєму заступнику і в той же день якимось цікавим чином в чаті лідерського складу ЦО адміністратор Руслан Трач приводить всі аргументи які підтверджують обман адміністрації з моєї сторони. Потім мене успішно знімають з посади. В мене була переписка, в якій Тарасік зізнався що розказав про мій справжній вік адміністрації, але через пару хвилин він лякається, видаляє переписку зі мною та блокує мене. Я розумію, що я сам зробив велику помилку, що збрехав адміністрації про вік, але ця людина злила мене як лідера, хоча це був мій друг і я ніколи б не подумаю, що він зважиться на таке. Прошу ЗГА розглянути мою скаргу та при виявленні порушень робити певні дії. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 26.12.2023

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно причини вашого зняття це був обман адміністрації, ви написали в заявці що вам 15 років, а потім виявилось, що вам 14. Але ж ви не сказали відразу правду.
Стосовно "зливу лідера" відповідних доказів не надано!

Порушень зі сторони гравця Тарасік Хардман не виявлено!

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі