Зачинено ЗСУ | Руслан Хомич | Образа гравців + Порушення правил Лідерів 4.2

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Амонов ♡

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
657
Реакції
239
Бали
103
  1. Нікнейм лідера/заступника: Руслан Хомич
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Амонов
  3. Суть скарги: Образа гравців у ООС чаті + Вживання мату у ООС чат, також у цьому ви особисто можете переконатися перейшовши в їх Dіscord канал
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тут* і *тут*
  5. Дата походження: 28.01.2024

Раян Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
76
Реакції
94
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника: Руслан Хомич
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Амонов
  3. Суть скарги: Образа гравців у ООС чаті + Вживання мату у ООС чат, також у цьому ви особисто можете переконатися перейшовши в їх Dіscord канал
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тут* і *тут*
  5. Дата походження: 28.01.2024
Пане Амонов, ви посилаєтесь на Правила лідерів державних організацій, а саме пункт 4.2. Скажіть, буль-ласка, яким чином дискорд канал відноситься до гри? Цитую «Заборонено вживати мат у ООС чат.» ООС чат - це чат у грі. ООС чату не існує в дискорді. Тим паче дискорд канал ЗСУ це не офіційний дискорд 03 серверу та в ньому немає жодних правил щодо спілкування

Дмитро Амонов ♡

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
657
Реакції
239
Бали
103
Якщо я не прав, вибачаюсь, але це не дуже гарна манера спілкування)

Раян Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
76
Реакції
94
Бали
23
Якщо я не прав, вибачаюсь, але це не дуже гарна манера спілкування)
Слухайте, ви б краще за своїми манерами стежили. Не дуже гарна манера, це заходити до каналу та починати висловлювати своє незадоволення щодо роботи Дискорд каналу, до якого ви жодного відношення не маєте і згодом ще роботи подібні скарги

Дмитро Амонов ♡

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
657
Реакції
239
Бали
103
Я не казав що мені це не подобається, я спитав у вас чи не хотіли б ви змінити свій канал і я сказав свою думку як можно було б його змінити.

Раян Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
76
Реакції
94
Бали
23
Я не казав що мені це не подобається, я спитав у вас чи не хотіли б ви змінити свій канал і я сказав свою думку як можно було б його змінити.
Цитую: «Вы не думали дс наладить свой?». З даного повідомлення можна утверджувати, що це не висловлювавання власної думки, а зауваження з Вашої сторони

Дмитро Амонов ♡

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
657
Реакції
239
Бали
103
Це питання, не зауваження пане і давайте не будемо роздувати конфлікт ,а просто будемо очікувати відповіді адміністрації?

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
Пане Амонов, ви посилаєтесь на Правила лідерів державних організацій, а саме пункт 4.2. Скажіть, буль-ласка, яким чином дискорд канал відноситься до гри? Цитую «Заборонено вживати мат у ООС чат.» ООС чат - це чат у грі. ООС чату не існує в дискорді. Тим паче дискорд канал ЗСУ це не офіційний дискорд 03 серверу та в ньому немає жодних правил щодо спілкування
Женя, мне за неадекватное общение когда я был на замке догану дали

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Вітаю, порушень від застуника не побачив. Оскільки ця розмова була в діскорді то зверніться до модерації в діскорді - яка має право покарати його

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі