- Реєстрування
- 1 Чер 2023
- Дописи
- 657
- Реакції
- 239
- Бали
- 103
Пане Амонов, ви посилаєтесь на Правила лідерів державних організацій, а саме пункт 4.2. Скажіть, буль-ласка, яким чином дискорд канал відноситься до гри? Цитую «Заборонено вживати мат у ООС чат.» ООС чат - це чат у грі. ООС чату не існує в дискорді. Тим паче дискорд канал ЗСУ це не офіційний дискорд 03 серверу та в ньому немає жодних правил щодо спілкування
Слухайте, ви б краще за своїми манерами стежили. Не дуже гарна манера, це заходити до каналу та починати висловлювати своє незадоволення щодо роботи Дискорд каналу, до якого ви жодного відношення не маєте і згодом ще роботи подібні скаргиЯкщо я не прав, вибачаюсь, але це не дуже гарна манера спілкування)
Божеее, ты гений??? То дискорд, не игра же))
Цитую: «Вы не думали дс наладить свой?». З даного повідомлення можна утверджувати, що це не висловлювавання власної думки, а зауваження з Вашої сторониЯ не казав що мені це не подобається, я спитав у вас чи не хотіли б ви змінити свій канал і я сказав свою думку як можно було б його змінити.
Женя, мне за неадекватное общение когда я был на замке догану далиПане Амонов, ви посилаєтесь на Правила лідерів державних організацій, а саме пункт 4.2. Скажіть, буль-ласка, яким чином дискорд канал відноситься до гри? Цитую «Заборонено вживати мат у ООС чат.» ООС чат - це чат у грі. ООС чату не існує в дискорді. Тим паче дискорд канал ЗСУ це не офіційний дискорд 03 серверу та в ньому немає жодних правил щодо спілкування