𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 29 Бер 2025
- Дописи
- 125
- Реакції
- 325
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
- Особистий нікнейм: 38245
- Суть скарги: Отримала варн за стрільбу з пасажирського. На першому відео був виняток "якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо" - через це відкрила вогонь і не по людині, а по машині, скарга взагалі від третього лиця, бо по автору я урону з пасажирського не давала. Як тільки людина вийшла, я теж вийшла. Друге відео, випустила пару куль, і то не впевнена, що попала. Тобто покарання, враховуючи виняток, я мала отримати лише по другому відео. За пару куль, випущених не зрозуміло куди, я отримала варн. Цього порушення в мене взагалі дуже тривалий час не було. І тут навіть не деморган. Рахую це не справедливим. Адже завжди до уваги беруться порушення саме за тиждень.
Раніше мені даний адміністратор видавав покарання. Потім просила переглянути і він ДМ знімав, але в історії це все лишається. Далі він мені видає сурове покарання, з аргументом "у вас йдуть порушення раніше", але на цьому тижні я порушила лише ДМ і ФД ЗЗ (через провокацію), ПГ - не є серйозним порушенням. Жодних провокацій від себе я не мала. А от автори скарг отримували провокації. Найбільше вагоме порушення на цьому тижні це ДМ ЗЗ, я потім подавала скаргу і показувала, що гравець мене перед тим провокував і вбивав теж. Але всерівно отримала сильне покарання і з цим згодна.
Можу надати відкати в особисті, де видно що самі автори скарг дуже часто порушують дане правило. А за 3 години активного переслідування нас, зрозуміло, що певні порушення будуть (грузять навіть нон рп).
Прошу відшкодувати донатку, бо варн я зняла.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга по якій варн
5. Дата походження: 09.10.2025
Останнє редагування модератором: