Відмовлено Занадто серйозна видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
125
Реакції
325
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: 38245
  3. Суть скарги: Отримала варн за стрільбу з пасажирського. На першому відео був виняток "якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо" - через це відкрила вогонь і не по людині, а по машині, скарга взагалі від третього лиця, бо по автору я урону з пасажирського не давала. Як тільки людина вийшла, я теж вийшла. Друге відео, випустила пару куль, і то не впевнена, що попала. Тобто покарання, враховуючи виняток, я мала отримати лише по другому відео. За пару куль, випущених не зрозуміло куди, я отримала варн. Цього порушення в мене взагалі дуже тривалий час не було. І тут навіть не деморган. Рахую це не справедливим. Адже завжди до уваги беруться порушення саме за тиждень.
Раніше мені даний адміністратор видавав покарання. Потім просила переглянути і він ДМ знімав, але в історії це все лишається. Далі він мені видає сурове покарання, з аргументом "у вас йдуть порушення раніше", але на цьому тижні я порушила лише ДМ і ФД ЗЗ (через провокацію), ПГ - не є серйозним порушенням. Жодних провокацій від себе я не мала. А от автори скарг отримували провокації. Найбільше вагоме порушення на цьому тижні це ДМ ЗЗ, я потім подавала скаргу і показувала, що гравець мене перед тим провокував і вбивав теж. Але всерівно отримала сильне покарання і з цим згодна.​
Можу надати відкати в особисті, де видно що самі автори скарг дуже часто порушують дане правило. А за 3 години активного переслідування нас, зрозуміло, що певні порушення будуть (грузять навіть нон рп).​
Прошу відшкодувати донатку, бо варн я зняла.​
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга по якій варн
5. Дата походження: 09.10.2025​

Останнє редагування модератором:

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Згідно правила: 6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Ви отримали покарання у вигляді варну так як у вас за короткий проміжок часу було двічі порушення даного правила, також до у ваги під час видачі покарання гравцю береться його покарання які були в грі за останій час, особисто я беру покарання які були виданні гравцям за останіх 10 днів, ти самим взявши до уваги що у вас за останіх 10 днів було:
[2025-10-09 17:35:22] (OFFLINE) Адміністратор Станіслав Нікончук попередив гравця Олександра Павлюк [2/3]. Причина: Стрільба з пасажирського місця (Скарга неоф) R - 478 //by Кондратюк
[2025-10-09 17:35:22] (OFFLINE) Адміністратор Тимур Волков попередив гравця Олександра Павлюк [1/3]. Причина: Стрільба з пасажирського місця (Скарга неоф) R - 478 //by Кондратюк
[2025-10-07 14:50:00] (OFFLINE) Адміністратор Ростислав Романович Посадив гравця Олександра Павлюк на 30 через: PG ( скарга неоф ) I R-456//by В. Кривбас
[2025-10-07 00:18:19] (OFFLINE) Адміністратор Лука Архангел Посадив гравця Олександра Павлюк на 180 через: DM in GZ (Скарга неоф) | R - 451
[2025-10-03 00:11:15] Адміністратор Лука Архангел замутив гравця Олександра Павлюк на 30 хв. Причина: Нецензурна лайка
[2025-10-02 18:09:29] (OFFLINE) Адміністратор Віталій Варшавський Посадив гравця Олександра Павлюк на 140 через: DM Car + FD in GZ (Скарга неоф) | R -420 //by Кондратюк
[2025-10-01 17:34:29] (OFFLINE) Адміністратор Софія Лісова Посадив гравця Олександра Павлюк на 15 через: DM Car (Скарга неоф ) | R -416 //by Кондратюк
[2025-10-01 16:49:30] Адміністратор Віктор Миколайович посадив гравця Олександра Павлюк на 100 причина: DM (Скарга неоф) | R -414 //by Кондратюк

[2025-10-01 00:04:51] Адміністратор Євген Бакарді замутив гравця Олександра Павлюк на 40 хв. Причина: неповажне ставлення до гравців (скарга неоф R-409)
Ви отримали WARN.
Також хочу нагадати вам що любе порушення правил в великій кількості входить до прийняття рішень щодо видачі покарання.

Очікуємо вердикту ГА / ЗГА !

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

З огляду на вашу історію покарань та постійні порушення правил, покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі