Відмовлено Захар Лісовий/ Не компетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Романенко

Центральна Україна
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
63
Реакції
33
Бали
63
  • Ваш нікнейм: Ігор Романенко
  • Нікнейм адміністратора: Захар Лісовий
  • Суть скарги:
    Вважаю, що Захар Лісовий є некомпетентним адміністратором. Перебуваючи на посаді адміністратора, я був Слідкуючим ДКВС. Після зняття я звернувся до ГС Держ і Лідером ми обговорили ситуацію, і він дозволив мені залишитися на 8-му ранзі, а саме — у званні капітана.
    Пізніше я вирішив перевестися до ЗСУ та звернувся до полковника ДКВС Владислава Калашникова, пояснивши ситуацію. Спочатку він не давав дозволу, але згодом погодився.
    Після цього Захар Лісовий написав мені в особисті повідомлення, що мене вже звільнили, оскільки нібито я більше не перебуваю в ДКВС.Також прошу звернути увагу що мене Звільнили через Адмін команду просто викинули з Фракції, Проте ГС Держ та Лідер був у курсі ситуації та дозволив моє перебування на посаді.
    Через те, що мене так і не перевели до ЗСУ, хоча жодних правил я не порушував, у мене зникає бажання продовжувати гру. Також хочу додати що іза не компетентності Адміністратора в мене спорчена Трудова Книга.Прошу розглянути ситуацію та здійснити мій перевід.
  • Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
  • Дата порушення: 03.12.2025

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,212
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звільнення було проведене відповідно до внутрішнього регламенту державних організацій та RP-складової сервера.

1. Головний слідкуючий державних організацій не має повноважень залишати у фракції гравця, який був знятий із посади слідкуючого по фракції, рішенням адміністрації.

2. Ваше перебування на 8 званні після зняття з посади суперечило RP-логіці та правилам роботи державних структур, оскільки:

зняття з посади автоматично тягне за собою звільнення гравця, так як людина не проходила співбесіду та систему підвищень.

3. Адміністрація провела перевірку та виявила порушення RP-процесу, через що було прийняте рішення про ваше звільнення.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Ігор Романенко

Центральна Україна
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
63
Реакції
33
Бали
63
Вітаю, шановний гравець!

Ваше звільнення було проведене відповідно до внутрішнього регламенту державних організацій та RP-складової сервера.

1. Головний слідкуючий державних організацій не має повноважень залишати у фракції гравця, який був знятий із посади слідкуючого по фракції, рішенням адміністрації.

2. Ваше перебування на 8 званні після зняття з посади суперечило RP-логіці та правилам роботи державних структур, оскільки:

зняття з посади автоматично тягне за собою звільнення гравця, так як людина не проходила співбесіду та систему підвищень.

3. Адміністрація провела перевірку та виявила порушення RP-процесу, через що було прийняте рішення про ваше звільнення.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.
Вітаю.

Прошу надати роз’яснення з таких питань:

1. Чому повторюється ситуація, коли після зняття людини з адміністратора вона все одно залишається в Організації?
    Виходить, що це виглядає як БЛАТ?, адже згідно з вашими правилами вона не може залишатися. Підкажіть, будь ласка, з якої причини так відбувається.
  2. Прошу вказати конкретний пункт Правил, де заборонено залишатися в Організації після зняття з адміністратора.
    Ви як ЗГС повинні знати це та надати точне посилання.
  3. Хочу також зазначити, що якщо людина була слідкуючим за фракцією, то вона володіє інформацією про цю фракцію.
    Тому виглядає так, що ви суперечите власним словам.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Адміністратор виконав свої обов'язки вірно. Порушень від адміністратора немає.
ЗГС держ надала коректну відповідь вище.
Адміністратори, які зняті з посади, не мають права перебувати на посаді, яку займають під час слідкування за держ фракцією.
З ГС буде проведена бесіда та дізнаюся інформацію, чи дійсно це було так.

З моменту Вашого зняття, з посади адміністратора, знялася лише 1 людина, яка не була слідкуючим та не перебувала в організації. Тому висновки про те, що "блатять" когось, робити не потрібно.

Трудова книжка Ваша - точно не зіпсована. Так як, на момент слідкування за фракцією - Ви не є РП гравцем, та не можете продовжувати "вести" трудову книгу з посадами від імені адміністратора.

Також, в правилах ніде не зазначено, що "адміністратор який знявся з посади, повинен перебувати на тій самій посаді" або "відновлюється до якоїсь посади" і тд.
Адміністратор - нонРП персонаж, який по факту, не перебуває у фракції як РП гравець.
Та не пройшов шлях РП гравця, для підвищення до певної посади. Через це, адміністратор після зняття, не має права залишатися у фракції на якомусь ранзі, окрім 1 (Зі згодою лідера)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі