Ігор Романенко
Центральна Україна
- Реєстрування
- 1 Лис 2024
- Дописи
- 63
- Реакції
- 33
- Бали
- 63
- Ваш нікнейм: Ігор Романенко
- Нікнейм адміністратора: Захар Лісовий
- Суть скарги:
Вважаю, що Захар Лісовий є некомпетентним адміністратором. Перебуваючи на посаді адміністратора, я був Слідкуючим ДКВС. Після зняття я звернувся до ГС Держ і Лідером ми обговорили ситуацію, і він дозволив мені залишитися на 8-му ранзі, а саме — у званні капітана.
Пізніше я вирішив перевестися до ЗСУ та звернувся до полковника ДКВС Владислава Калашникова, пояснивши ситуацію. Спочатку він не давав дозволу, але згодом погодився.
Після цього Захар Лісовий написав мені в особисті повідомлення, що мене вже звільнили, оскільки нібито я більше не перебуваю в ДКВС.Також прошу звернути увагу що мене Звільнили через Адмін команду просто викинули з Фракції, Проте ГС Держ та Лідер був у курсі ситуації та дозволив моє перебування на посаді.
Через те, що мене так і не перевели до ЗСУ, хоча жодних правил я не порушував, у мене зникає бажання продовжувати гру. Також хочу додати що іза не компетентності Адміністратора в мене спорчена Трудова Книга.Прошу розглянути ситуацію та здійснити мій перевід. - Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиць
- Дата порушення: 03.12.2025
Останнє редагування: