Денис Хісанатар
Новий гравець
- Реєстрування
- 22 Лип 2025
- Дописи
- 10
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Назва теми: Заява до прокуратури №1107
Я, громадянин України Денис Хісанатар, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Дембрі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
12.09 числа Денис Дембрі зупиняє мене просто так за те що я їхав перед патрульною машиною , хоча дистанція була мінумум 20 метрів і ніяких процесуальних дій не було. При зупинінься Поліцейський каже що я затриманий за 130 ст. КУпАП , але зайшовши на форум я побачив що 13 статья це
130.2. Якщо правопорушення вчинено посадовою особою. Карається дисциплінарним стягненням - попередженням, доганою, звільненням та/або штрафом у розмірі до 400.000 гривень.
І ця статья ніяк не може бути в застосована до мого затримання , також в КПЗ при затриманні де був адвокат раза 3 заходив лівий чоловік і Денис нічого не міг зробити
Накладення санкцій або компенсацій: Покарати гос працівників за те що вони не знают закон
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 21:18 12.08
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: https://ibb.co/Kx68rsSg
Номер телефону +380994356663
, електронна пошта, ((телеграм)) : @Rengenersky
Я, громадянин України Денис Хісанатар, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Дембрі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
12.09 числа Денис Дембрі зупиняє мене просто так за те що я їхав перед патрульною машиною , хоча дистанція була мінумум 20 метрів і ніяких процесуальних дій не було. При зупинінься Поліцейський каже що я затриманий за 130 ст. КУпАП , але зайшовши на форум я побачив що 13 статья це
Стаття 130. Розголошення даних слідства
130.1. Незаконне розголошення даних слідства чи оперативно-розшукових дій. Карається штрафом у розмірі до 400.000 гривень.130.2. Якщо правопорушення вчинено посадовою особою. Карається дисциплінарним стягненням - попередженням, доганою, звільненням та/або штрафом у розмірі до 400.000 гривень.
І ця статья ніяк не може бути в застосована до мого затримання , також в КПЗ при затриманні де був адвокат раза 3 заходив лівий чоловік і Денис нічого не міг зробити
Накладення санкцій або компенсацій: Покарати гос працівників за те що вони не знают закон
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: https://ibb.co/Kx68rsSg
Номер телефону +380994356663
, електронна пошта, ((телеграм)) : @Rengenersky
Останнє редагування: