Розглянуто Заява до прокуратури 207

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Хісанатар

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2025
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Назва теми: Заява до прокуратури №1107
Я, громадянин України Денис Хісанатар, подаю заяву до прокуратури на громадянина Денис Дембрі та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація: НПУ
Детальний опис правопорушення:
12.09 числа Денис Дембрі зупиняє мене просто так за те що я їхав перед патрульною машиною , хоча дистанція була мінумум 20 метрів і ніяких процесуальних дій не було. При зупинінься Поліцейський каже що я затриманий за 130 ст. КУпАП , але зайшовши на форум я побачив що 13 статья це

Стаття 130. Розголошення даних слідства​

130.1. Незаконне розголошення даних слідства чи оперативно-розшукових дій. Карається штрафом у розмірі до 400.000 гривень.
130.2. Якщо правопорушення вчинено посадовою особою. Карається дисциплінарним стягненням - попередженням, доганою, звільненням та/або штрафом у розмірі до 400.000 гривень.
І ця статья ніяк не може бути в застосована до мого затримання , також в КПЗ при затриманні де був адвокат раза 3 заходив лівий чоловік і Денис нічого не міг зробити

Накладення санкцій або компенсацій: Покарати гос працівників за те що вони не знают закон

Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення:
Дата і час інциденту: 21:18 12.08
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: https://ibb.co/Kx68rsSg
Номер телефону +380994356663
, електронна пошта, ((телеграм)) : @Rengenersky

Останнє редагування:

Нікіта Косенко

Премьєр Міністр | Північна Україна
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
161
Реакції
143
Бали
48
1000006123.jpg

Денис Дембрі

Легенда | Північна Україна
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
123
Реакції
50
Бали
33
пояснювальну записку для перевірки подальших кроків

пояснювальна записка:
Я підполковник Поліції Денис Дембрі зупини авто а саме Tesla Model 3 Highland 2024. На підставі 266 КУПАП та п. 2.6 ПДР України, водію запропонували пройти перевірку на місті події а саме на алкогольне спʼяніння. Під час перевірки алко тестер показав не зрозумілі цифри і ми взяли аналіз повторно на наступний раз показало 1.49 проміле тобто понад 7 разів вище допустимої норми. Після того як він показав аналіз водій був не згоден зі своїм результатом після того ми його повезли до районного центру МОЗ і там показало точний аналіз а саме 1.49 проміле. Водія було доставлено до НПУ К та були проведені далі процесуальні дії він повідомив що хоче адвоката "по ст 69 КУ громадянин має право на захист своїх прав з моменту затримання" після того як адвокат приїхав він наказав конфіскувати в нього права.

Прошу закрити дану справу бо наскільки питання вже було вирішене

Денис Хісанатар

Новий гравець
Реєстрування
22 Лип 2025
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Прошу повний відеозапис з боді камери та запис від нього через відігровку алкотестера так як , він 7-10 раз його використав , а це вважається відігровка в свою сторону за що карається Деморганом. Також алкотестер в МОЗ показав 0.2 проміле , а вже наркотестер показав 1 полоску , тобто навіть зараз Денис Дембрі намагається все відіграти в свою сторону , на місті були свідки які можуть підтвердити що алкотестер 7 раз дав при затримані 0.2 проміле і також в лікарні 0.2 проміле . Також Денис Дембрі не розуміє що конституція України не має відношення до конституції Юкрейн гта

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі