Матвій Кеннедi
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Січ 2026
- Дописи
- 10
- Реакції
- 4
- Бали
- 8
Я, громадянин України Матвій Кеннеді, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максима Бабайкова Майор СБУ та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення: на мене відкрили КП 211, в ЄРДР данна справа поки на розгляді. Сьогодні мені прийшло офіційне повідомлення про досудове розслідування та надіслали матеріали по справі хоча якщо я не помиляюсь матеріали надаються коли прокуротура закінчує розгляд справи та офіційно надає термін для надання матеріалів, тим самим я вважаю що це є порушенням.
Дата і час інциденту: 30.07.2026
Докази: клаць
Електронна пошта: chaek_iz_beretom
Організація:СБУ
Детальний опис правопорушення: на мене відкрили КП 211, в ЄРДР данна справа поки на розгляді. Сьогодні мені прийшло офіційне повідомлення про досудове розслідування та надіслали матеріали по справі хоча якщо я не помиляюсь матеріали надаються коли прокуротура закінчує розгляд справи та офіційно надає термін для надання матеріалів, тим самим я вважаю що це є порушенням.
Дата і час інциденту: 30.07.2026
Докази: клаць
Електронна пошта: chaek_iz_beretom