Зачинено Заява до прокуратури #87

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Кеннедi

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2026
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
Я, громадянин України Матвій Кеннеді, подаю заяву до прокуратури на громадянина Максима Бабайкова Майор СБУ та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:СБУ

Детальний опис правопорушення: на мене відкрили КП 211, в ЄРДР данна справа поки на розгляді. Сьогодні мені прийшло офіційне повідомлення про досудове розслідування та надіслали матеріали по справі хоча якщо я не помиляюсь матеріали надаються коли прокуротура закінчує розгляд справи та офіційно надає термін для надання матеріалів, тим самим я вважаю що це є порушенням.

Дата і час інциденту: 30.07.2026

Докази: клаць

Електронна пошта: chaek_iz_beretom

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
57
Реакції
17
Бали
262
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури прийнята та перебуває на розгляді.

Попередній розгляд заяви здійснюється у встановленому порядку. Орієнтовний строк опрацювання становить до 48 годин.
За результатами розгляду вас буде повідомлено додатково

Матвій Кеннедi

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2026
Дописи
10
Реакції
4
Бали
8
Прошу відвести заяву від розгляду у зв'язку з урегулюванням конфлікту

Реєстрування
16 Жов 2022
Дописи
57
Реакції
17
Бали
262
Повідомляємо, що ваша заява до органів прокуратури закрита. Згідно з Вашим повідомленням про урегулювання конфлікту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі