- Реєстрування
- 28 Лют 2024
- Дописи
- 4,030
- Реакції
- 2,699
- Бали
- 253
Ордер - це офіційний документ, що виданий компетентним посадовою особою, який надає право правоохоронним органам на проведення певних дій.
Основні положення:
- Ордер може отримати особа, яка працює в НПУ або СБУ та досягла 3-го порядкового звання.
- Подавати запит на отримання ордеру без доказів порушення заборонено, такі запити одразу будуть відмовлятися;
- Запит буде розглянуто протягом 24-ох годин з моменту його подачі;
- Запити розглядаються: Голова Верховного Суду;
- Ордер діє до моменту виконання завдання яке було вказано в запиті.
Види ордерів:
ЗН-XXXX - Зняття недоторканності;
ОО-XXXX - Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше;
ОЗ-XXXX - Обшук і затримання;
ОР-XXXX - Ордер на проведення рейду;
ОТ-XXXX - Оточення території.
ВР-XXXX - внутрішні розслідування, розширення доступу.
ПР-XXXX - привід людини до суду.
Список осіб, які можуть видавати ордери:
- Голова Верховного Суду;
- Генеральний прокурор;
- Прокурор Офісу Генерального Прокурора;
- Президент;
- Офіс Президента.
Приклад подачі заявки:
Від: [Ваше Ім'я та прізвище]
Контактні данні: [Ваш спец-зв'язок діскорд]
Дата:
Заява:
Я, [Ваше Ім'я та Прізвище], працівник Служби Безпеки України/Національної Поліції України [Обрати потрібне], бажаю отримати Ордер на [Вказуєте вид ордеру], через [Причина із-за якої подаєте запит, опис порушення людини, особистість порушника і т.д.].
Детальніше про моє звернення:
1. Встановлення особистості: Я, [Ваше Ім'я та Прізвище], працівник Служби Безпеки України/Національної Поліції України [Обрати потрібне], маю [Вказуєте порядкове звання], також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: [Ваше посвідчення].
2. Докази справи: [Відеозапис порушення або інші докази для отримання ордеру].
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: [Детальний опис ситуації, порушення, розслідування].
З повагою, [Ваше Ім'я та прізвище].