Важливо Заявка на отриманння ордеру

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
1717170470368.png

Ордер - це офіційний документ, що виданий компетентним посадовою особою, який надає право правоохоронним органам на проведення певних дій.

Основні положення:

- Ордер може отримати особа, яка працює в НПУ або СБУ та досягла 3-го порядкового звання.
- Подавати запит на отримання ордеру без доказів порушення заборонено, такі запити одразу будуть відмовлятися;
- Запит буде розглянуто протягом 24-ох годин з моменту його подачі;
- Запити розглядаються: Голова Верховного Суду;
- Ордер діє до моменту виконання завдання яке було вказано в запиті.

Види ордерів:

ЗН-XXXX - Зняття недоторканності;
ОО-XXXX - Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше;
ОЗ-XXXX - Обшук і затримання;
ОР-XXXX - Ордер на проведення рейду;
ОТ-XXXX - Оточення території.
ВР-XXXX - внутрішні розслідування, розширення доступу.
ПР-XXXX - привід людини до суду.

Список осіб, які можуть видавати ордери:

• Голова Верховного Суду;
  • Генеральний прокурор;
  • Прокурор Офісу Генерального Прокурора;
  • Президент;
  • Офіс Президента.

Приклад подачі заявки:

Від: [Ваше Ім'я та прізвище]
Контактні данні: [Ваш спец-зв'язок діскорд]
Дата:

Заява:

Я, [Ваше Ім'я та Прізвище], працівник Служби Безпеки України/Національної Поліції України [Обрати потрібне], бажаю отримати Ордер на [Вказуєте вид ордеру], через [Причина із-за якої подаєте запит, опис порушення людини, особистість порушника і т.д.].

Детальніше про моє звернення:
1. Встановлення особистості: Я, [Ваше Ім'я та Прізвище], працівник Служби Безпеки України/Національної Поліції України [Обрати потрібне], маю [Вказуєте порядкове звання], також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: [Ваше посвідчення].
2. Докази справи: [Відеозапис порушення або інші докази для отримання ордеру].
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: [Детальний опис ситуації, порушення, розслідування].

З повагою, [Ваше Ім'я та прізвище].

Володимир Капа

Східна Україна
Реєстрування
4 Кві 2023
Дописи
51
Реакції
129
Бали
48
Вік
25
Адреса
Білгород-Дністровський
Від: Володимира Капи
Контактні данні: chirom09
Дата: 26.06.2024

Заява:

Я, Володимир Капа, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на зняття малої недоторканості, через те, що у кримінальній справі №16062024 є достатні підстави для отримання даного ордера на підозрюваного Дениса Литвиненка.

1. Встановлення особистості: Я, Володимир Капа, працівник Служби Безпеки України, маю 11-те порядкове звання - Полковник, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Посвідчення .
2. Докази справи:
Кримінальна справа №16062024, Доказ №0001.
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації:

10 червня 2024 року о 22:09 підозріла особа у чорному худі та масці, разом з групою підозрілих осіб, проникла на парковку, а згодом і закриту територію Головного Управління Служби Безпеки України м.Дніпро (Далі ГУСБ м.Дніпро). Вимогу покинути режимний об'єкт від Полковника Служби Безпеки України м.Дніпро (Далі СБУ м.Дніпро) Віктора Маретті дана особа, разом зі своїми співучасниками, проігнорувала. На дані дії підозрілих осіб службовці СБУ м.Дніпра використали тайзери та намагались вивести осіб з ГУСБ м.Дніпра. Після того, як Полковник СБУ м.Дніпра Віктор Маретті, використавши тайзер та закувавши в кайданки особу з голим торсом та червоним волоссям, вивів за територію парковки, ця особа повторно проникла на парковку ГУСБ м. Дніпра. Тоді Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті повторно використав тайзер та кайданки до даної особи. Під час даних дій, особа у чорному худі та масці, разом з іншими співучасниками, так і не покинула парковку ГУСБ м.Дніпро. Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті, бажаючи взяти транспорт для того, щоб відвезти правопорушника з голим торсом та червоним волоссям до Головного Управління Національної Поліції м.Дніпро (Далі ГУНП м.Дніпро), пішов за ключами від авто до стійки, ведучи за собою правопорушника. Особа у чорному худі та масці, в неадекватній формі почала наказувати Полковнику СБУ м.Дніпро Віктору Маретті прибрати кайданки, на що він аргументував свої дії непідкоренням зі сторони підозрілих осіб. Поки Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті брав ключі від авто, особа у чорному худі та масці дістала вогнепальну зброю схожу на М4 та відкрила вогонь по Полковнику СБУ м.Дніпро, після чого його було госпіталізовано до лікарні Міністерства Охорони Здоров'я м.Дніпро з тяжкими вогнепальними пораненнями.

16 червня 2024 року була відкрита кримінальна справа №16062024 на основі вищевказаного правопорушення. Того ж дня було проведено експертизу відеодоказів та за допомоги голосової біометрії визначено особу підозрюваного.

Підозрюваною особою виявився - Денис Литвиненко.

17 червня 2024 року кримінальну справу №16062024 було порушено Генералом СБУ м. Дніпра та процесуальні дії щодо фігурантів справи продовжились. 19 червня 2024 року було допитано потерпілого та свідка, а підозрюваний не з'явився на допит 20 червня 2024 року.

25 червня 2024 року було внесене клопотання, щодо зняття малої недоторканості з підозрюваного.

З повагою, Володимир Капа.
Капа.png

Роман Тейлор

Сонечко І Східна Україна
Реєстрування
13 Гру 2024
Дописи
31
Реакції
40
Бали
21
Від: Володимира Капи
Контактні данні: chirom09
Дата: 26.06.2024

Заява:

Я, Володимир Капа, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на зняття малої недоторканості, через те, що у кримінальній справі №16062024 є достатні підстави для отримання даного ордера на підозрюваного Дениса Литвиненка.

1. Встановлення особистості: Я, Володимир Капа, працівник Служби Безпеки України, маю 11-те порядкове звання - Полковник, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Посвідчення .
2. Докази справи:
Кримінальна справа №16062024, Доказ №0001.

10 червня 2024 року о 22:09 підозріла особа у чорному худі та масці, разом з групою підозрілих осіб, проникла на парковку, а згодом і закриту територію Головного Управління Служби Безпеки України м.Дніпро (Далі ГУСБ м.Дніпро). Вимогу покинути режимний об'єкт від Полковника Служби Безпеки України м.Дніпро (Далі СБУ м.Дніпро) Віктора Маретті дана особа, разом зі своїми співучасниками, проігнорувала. На дані дії підозрілих осіб службовці СБУ м.Дніпра використали тайзери та намагались вивести осіб з ГУСБ м.Дніпра. Після того, як Полковник СБУ м.Дніпра Віктор Маретті, використавши тайзер та закувавши в кайданки особу з голим торсом та червоним волоссям, вивів за територію парковки, ця особа повторно проникла на парковку ГУСБ м. Дніпра. Тоді Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті повторно використав тайзер та кайданки до даної особи. Під час даних дій, особа у чорному худі та масці, разом з іншими співучасниками, так і не покинула парковку ГУСБ м.Дніпро. Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті, бажаючи взяти транспорт для того, щоб відвезти правопорушника з голим торсом та червоним волоссям до Головного Управління Національної Поліції м.Дніпро (Далі ГУНП м.Дніпро), пішов за ключами від авто до стійки, ведучи за собою правопорушника. Особа у чорному худі та масці, в неадекватній формі почала наказувати Полковнику СБУ м.Дніпро Віктору Маретті прибрати кайданки, на що він аргументував свої дії непідкоренням зі сторони підозрілих осіб. Поки Полковник СБУ м.Дніпро Віктор Маретті брав ключі від авто, особа у чорному худі та масці дістала вогнепальну зброю схожу на М4 та відкрила вогонь по Полковнику СБУ м.Дніпро, після чого його було госпіталізовано до лікарні Міністерства Охорони Здоров'я м.Дніпро з тяжкими вогнепальними пораненнями.

16 червня 2024 року була відкрита кримінальна справа №16062024 на основі вищевказаного правопорушення. Того ж дня було проведено експертизу відеодоказів та за допомоги голосової біометрії визначено особу підозрюваного.

Підозрюваною особою виявився - Денис Литвиненко.

17 червня 2024 року кримінальну справу №16062024 було порушено Генералом СБУ м. Дніпра та процесуальні дії щодо фігурантів справи продовжились. 19 червня 2024 року було допитано потерпілого та свідка, а підозрюваний не з'явився на допит 20 червня 2024 року.

25 червня 2024 року було внесене клопотання, щодо зняття малої недоторканості з підозрюваного.

З повагою, Володимир Капа.
Переглянути вкладення 223834
Відмовлено
З моменту подачі пройшло багату часу

Ріхтер Далін

Служба Безпеки України
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
103
Реакції
37
Бали
33
Від: Ріхтера Дегтярьов
Контактні данні: @richter_chzo
Дата: 28.05.2025

Заява:

Я, Ріхтер Дегтярьов, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на обшук і затримання, через те, що у кримінальній справі №28052025 є достатні підстави для отримання даного ордера на підозрюваного Кіріла Рейна.

1. Встановлення особистості: Я, Ріхтер Дегтярьов, працівник Служби Безпеки України, маю 6-те порядкове звання - Лейтенант, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Посвідчення .
2. Докази справи: Кримінальна справа №28052025, Доказ №0001.

28 травня 2025 року о 15:40 на мобільний номер співробітника СБУ надійшов анонімний дзвінок із повідомленням про публічне носіння незаконної зброї працівником Міністерства охорони здоров’я України — Кірілом Рейном.

Приблизно за 5 хвилин до Головного відділення МОЗ прибув автомобіль з працівниками ДБР, які провели поверхневий обшук. В ході обшуку було вилучено два пакетики з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотики, вагою 65 та 63 грами. Речовини вилучено до з’ясування обставин та проведення експертизи.

Затриманого доставили до відділку Національної поліції міста Києва для допиту та з’ясування обставин виявлення наркотичних засобів. Під час допиту у присутності головного лікаря та прямого керівника Томі Кейна, затриманий зізнався у незаконному заволодінні зброєю свого дядька, Андрія Коропцового. Зброю він дістав із сейфу для полювання з другом, однак під час обшуку вогнепальної зброї не було виявлено.

Затриманого помістили до Ізолятора тимчасового тримання за незаконне зберігання та носіння зброї (ст. 39 Кримінального кодексу України).

Вилучені речовини помістили у zip-пакет із пломбою і передали на подальшу експертизу. При прибутті до лабораторії Головного управління СБУ у м. Києві пломба на пакеті була зірвана, а речовини вилучені для дослідження. Всі дії проводилися у присутності головного лікаря Томі Кейна з метою запобігання підмішуванню речовин і фальсифікації результатів експертизи.

Експертизу проводив Ріхтер Дегтярьов із увімкненою відеофіксацією та під наглядом старшого особового складу у особі Джеймса Барбари.
28 травня 2025 року була відкрита кримінальна справа №28052025 на основі вищевказаного правопорушення. Того ж дня було проведено експертизу відеодоказів та речовин які були вилучені у затриманого.

Підозрюваною особою виявився - Кіріл Рейн.

28 травня 2025 року кримінальну справу №28052025 було порушено Полковником СБУ.

28 травня 2025 року було внесене клопотання, щодо отримання ордеру на обшук і затримання.

З повагою, Ріхтер Дегтярьов.

Раян Хліманцов

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
76
Реакції
94
Бали
23
1748456130703.png

Голова Верховного Суду
Раян ХЛІМАНЦОВ
місто Київ, вулиця Пилипа Орлика 8
Лейтенанту Служби Безпеки України
Ріхтеру ДЕГТЬЯРЬОВУ
"28" травня 2025 року
УХВАЛА
"Про видачу ордеру на обшук і затримання по кримінальній справі №28052025"
Розглянувши матеріали кримінальної справи №28052025 за обвинуваченням Ріхтера Дегтьярьова у вчиненні підозрюваним по справі Кірілом Рейном кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.27 та ст.39 КК України, доводжу до Вашого відома, що наявні достані підстави для видачі ордеру на обшук і затримання.

З огляду на вищевикладене, Голова Верховного Суду Раян Хліманцов:

УХВАЛИВ:

Задовільнити клопотання головного слідчого по кримінальній справі №28052025 про видачу ордеру на обшук і затримання.
Надати дозвіл головним слідчим Ріхтеру Дегтьярьову, Джеймсу Барбаро та слідчий групі, у складі Джошуа Харпера та Джеймса Вальтера на проведення обшуку і затримання підозрюваного по крмінальній справі №28052025.

Ордер набирає чинності з моменту його видачі та діє до моменту виконання завдання, вказаного у заяві.

Голова Верховного Суду
Раян ХЛІМАНЦОВ

Підпис:
1748458510304.png

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Від: Андре Колісник
Контактні данні: Спец.зв'язок - 36olimp
Дата: 19.07.2025

Заява:

Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального рынку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Тицяй.
2. Докази справи:
1. Тицяй
2. Тицяй
3. Тицяй
4. Тицяй
5. Тицяй
6. Тицяй
7. Тицяй
8. Тицяй

9. Тицяй(Зявки на отримання ліцензії відсутні)

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з підрозділами Національної поліції, ДКВС, МОЗ, ЗСУ та за можливості участю представника прокуратури у такі дати та години:

1. 23 липня 2025 року з 12:00 до 20:00

*час буде встановлений самостійно (один - два рази за визначені години) в межах нерозголошення операції.
*Час проведення буде доведений Офісу Президента за 2 години до початку рейду.

З повагою, Генерал СБУ, Андре Колісник.

Меліса Кроулі

Лідер УЗ | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
Дата: 19.07.2025

Заява:

Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального рынку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Тицяй.
2. Докази справи:
1. Тицяй
2. Тицяй
3. Тицяй
4. Тицяй
5. Тицяй
6. Тицяй
7. Тицяй
8. Тицяй

9. Тицяй(Зявки на отримання ліцензії відсутні)

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з підрозділами Національної поліції, ДКВС, МОЗ, ЗСУ та за можливості участю представника прокуратури у такі дати та години:

1. 23 липня 2025 року з 12:00 до 20:00

*час буде встановлений самостійно (один - два рази за визначені години) в межах нерозголошення операції.

Схвалено!
Бажаю плідної праці!
Президент
Людмила Легенда

photo_2025-03-26_01-08-27-Photoroom.png

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Дата: 29.07.2025

Заява:

Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Стриптиз клубу", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

2. Докази справи:

1.Тицяй
2. Тицяй

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території Стриптиз клубу м. Конча-Заспи, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з підрозділами Служби Безпеки України, та за можливості участю представника прокуратури у такі дати та години:

1. 30 липня 2025 року з 12:00 до 20:00

Меліса Кроулі

Лідер УЗ | Південна Україна
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
216
Реакції
281
Бали
108
Дата: 29.07.2025

Заява:

Я, Андре Колісник, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Стриптиз клубу", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

2. Докази справи:

1.Тицяй
2. Тицяй

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території Стриптиз клубу м. Конча-Заспи, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду

Запланований захід має бути проведений у взаємодії з підрозділами Служби Безпеки України, та за можливості участю представника прокуратури у такі дати та години:

1. 30 липня 2025 року з 12:00 до 20:00

Схвалено!
Бажаю плідної праці!
Президент
Людмила Легенда

photo_2025-03-26_01-08-27-Photoroom.png

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Від: Тимофія Авенчука
Контактні данні: Спец.зв'язок - komistim
Дата: 23.09.2025

Заява:

Я, Тимофій Авенчук, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Тимофій Авенчук, працівник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Тицяй.
2. Докази справи:
1. Тицяй

2..
Тицяй(Зявки на отримання ліцензії відсутні)

1. 23 вересня 2025 року з 16:00 до 20:00

З повагою, Полковник СБУ, Тимофій Авенчук.

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Голова Верховного Суду
Олександр ВЕЛИКОВ
місто Київ, вулиця Пилипа Орлика 8
Полковнику Служби Безпеки України
Тимофію Авенчуку
"23" вересня 2025 року
УХВАЛА
"Про видачу ордера на проведення рейду"

Згідно закону "Про судоустрій і статус суддів", Стаття 14.23

УХВАЛИВ:

Задовільнити клопотання полковника Тимофія Авенчука по доказам, які були прописані вище, про видачу ордеру на проведення рейду.
Надати дозвіл полковнику Тимофію Авенчуку на проведення рейду "Центрального Ринку" 23 вересня 2025 року з 16:00 до 20:00.

Ордер набирає чинності з моменту його видачі та діє до моменту виконання завдання, вказаного у заяві.

Голова Верховного Суду
Олександр ВЕЛИКОВ

Підпис:

1758619747540.png

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
37
Реакції
49
Бали
23
Від: Даніель Сурікат
Контактні данні: surikat_daniel.
Дата: 03.12.2025

Заява:

Я, Даніель Сурікат, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордера на "Обшук і затримання" та "Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше", через проведення Запланованої перевірки ЗСУ.

1. Встановлення особистості: Я, Даніель Сурікат, працівник Служби Безпеки України, маю 10 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Посвідчення.
2. Докази справи: Доказ.
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: О 19:00 буде перевірка Збройних Силах України, прошу надати ордер для СБУ, щоб перевірити службові приміщення (кабінети) щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів та перевірити особовий склад щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів;

З повагою, Данієль Сурікат.

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
37
Реакції
49
Бали
23
Дата: 03.12.2025

Заява:

Я, Даніель Сурікат, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордера на "Обшук і затримання" та "Обшук конкретної приватної власності, у тому числі транспорту, житла та інше", через проведення Запланованої перевірки ЗСУ.

1. Встановлення особистості: Я, Даніель Сурікат, працівник Служби Безпеки України, маю 10 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Посвідчення.
3. Детальний опис та хронологія справи/ситуації: О 19:00 буде перевірка Збройних Силах України, прошу надати ордер для СБУ, щоб перевірити службові приміщення (кабінети) щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів та перевірити особовий склад щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів;

З повагою, Данієль Сурікат.
Прошу відхилити подану мною заяву у зв’язку з допущеною помилкою в даті.

𝕯𝖆𝖓𝖎𝖐 𝕽𝖊𝖞𝖛𝖊𝖓

𝕃𝕚𝕕𝕖𝕣 ℝ𝕒𝕧𝕖𝕟𝔽𝕒𝕞ℚ | 03
Реєстрування
9 Чер 2025
Дописи
37
Реакції
49
Бали
23
Дата: 04.12.2025

Заява:

посвідчення.

З повагою, Даніель Сурікат.

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153

Заява:

посвідчення.

З повагою, Даніель Сурікат.

IMG-5820.png

Ордер "ОО-0001"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час:04.12.2025 (19:40) - до досягнення цілей.
Пояснення:

Здійснити обшук будівель який знаходиться по території військової частини.
Ціль: перевірити службові приміщення (кабінети) щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів.
Ордер виданий на підставі:
1) Запланована перевірка ЗСУ

Ордер "ОЗ-0001"

Час: 04.12.2025 (19:40) - до досягнення цілей.
Пояснення: Здійснити обшук військовослужбовців на території військової частини.
Ціль: перевірити особовий склад щодо виявлення наркотичних речовин, алкоголю та інших заборонених предметів.
1) Запланована перевірка ЗСУ

Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
82
Реакції
92
Бали
33
Від: Максима Батурінця
Контактні данні: Спец.зв'язок - makso911
Дата: 23.01.2025

Заява:

Я, Максим Батурінець, працівник Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Максим Батурінець, працівник Служби Безпеки України, маю 11 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Клікабельно

2. Докази справи:
1)Клікабельно
2)Клікабельно (Громадян з наявною ліцензією на продаж зброї на Центральному Ринку не спостерігалося)

1. 26 січня 2026 року з 12:00 до 20:00

*Час проведення буде доведений Офісу Президента та офісу генерального прокурора за 2 години до початку рейду.

З повагою, Полковник СБУ, Максим Батурінець.

Підпис:
OnlineSignatures.net-450-Maksim Baturinec .png

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
IMG-5820.png

Ордер "ОР-0002"

Час: 24.01.2026 (21:10) - до досягнення цілей.
Пояснення:
Здійснити рейд на Центральний Ринок по місту Київ з метою виявлення та припинення правопорушень , недопустити продаж вогнепальної зброї , наркотичних засобів , алкогольних напоїв без відповідної ліцензії. Виявити та затримати осіб які знаходятся в наявньому розшуку .
1) Запланований рейд на Ценральний ринок

Президент Східної України - Деніс Котик
Підпис:​

Подпись,генерала НПУ.png

Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
160
Реакції
256
Бали
68
Адреса
[email protected]

Від: Артемки Батурінця
Контактні данні: narkota_
Дата: 27.01.2026

Я, Артемка Батурінець, працівник Служби Безпеки України , бажаю отримати Ордер на Обшук та Затримання, через відкриття кримінального провадження,

1. Встановлення особистості: Я, Артемка Батурінець, працівник Служби Безпеки України, маю 9 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Посвідчення .
2. Докази справи: Доказ №002 .
14 січня~21:15 Слідчий ДБР(Далі Державне Бюро Розслідувань) перебував на спец. завдані та спостерігав оглядав як працівник НПУ(Далі- Національна Поліція України) та після того як громадянин підійшов до патрульної автівки, працівник НПУ використав тайзер без будь-якого попередження використав спец. захід, що є вже безпосередньо правопорушенням, оскільки згідно Статті 34. Ч3(2) дозвіл використовувати Електрошокові пристрої контактної та контактно-дистанційної дії застосовуються для: - відбиття нападу на правоохоронця, військового, іншу особу та/або об’єкт, що перебуває під охороною; - при спробі втечі.

що є вже безпосередньо порушенням ККУ а саме статті 48 ч.2, 49 ч.1

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї чи спеціальних засобів або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування.

Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб
.
.
З повагою, Артемка Батурінець.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,116
Реакції
1,060
Бали
253

Від: Артемки Батурінця
Контактні данні: narkota_
Дата: 27.01.2026

Я, Артемка Батурінець, працівник Служби Безпеки України , бажаю отримати Ордер на Обшук та Затримання, через відкриття кримінального провадження,

1. Встановлення особистості: Я, Артемка Батурінець, працівник Служби Безпеки України, маю 9 порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження: Посвідчення .
2. Докази справи: Доказ №002 .
14 січня~21:15 Слідчий ДБР(Далі Державне Бюро Розслідувань) перебував на спец. завдані та спостерігав оглядав як працівник НПУ(Далі- Національна Поліція України) та після того як громадянин підійшов до патрульної автівки, працівник НПУ використав тайзер без будь-якого попередження використав спец. захід, що є вже безпосередньо правопорушенням, оскільки згідно Статті 34. Ч3(2) дозвіл використовувати Електрошокові пристрої контактної та контактно-дистанційної дії застосовуються для: - відбиття нападу на правоохоронця, військового, іншу особу та/або об’єкт, що перебуває під охороною; - при спробі втечі.

що є вже безпосередньо порушенням ККУ а саме статті 48 ч.2, 49 ч.1

Дії, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони супроводжувалися насильством або погрозою застосування насильства, застосуванням зброї чи спеціальних засобів або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями, за відсутності ознак катування.

Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам окремих юридичних осіб
.
.
З повагою, Артемка Батуріне

1769512546814.png

Ордер "ОЗ-0003"

Час: від 27.01.2026 (13:15) - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №25012026, та достатніх доказів, затримати особу " Кирило Кушнир".
Ціль: Затримати підозрюваного, та заарештувати під варту.

1) Вагомі докази правопорушення підозрюваного.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,116
Реакції
1,060
Бали
253
1771606981394.png

Від: Дмитра Морріса
Контактні данні: Спец.зв'язок - qwessq.
Дата: 20.02.2025

Заява:

Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, бажаю отримати Ордер на "Рейд Центрального ринку", з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів.

1. Встановлення особистості: Я, Дмитро Морріс, Генерал Служби Безпеки України, маю 12 - порядкове звання, також, прикріпляю своє посвідчення для підтвердження:
Клікабельно

2. Докази справи:

1)
Клікабельно
2) Клікабельно (Наразі багато відкрито кримінальних справ по продажу алкоголю, зброї, наркотиків, саме на Центральному ринку)

Даний рейд проводиться з метою недопущення обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, незаконного обігу зброї та інших заборонених предметів на території центрального ринку м.Київ, в межах виконання завдань, покладених на Службу безпеки України, прошу надати дозвіл на проведення рейду,

Проведення рейду планується на завтра в 20:00 прошу видати дозвіл.

З повагою, Генерал СБУ Дмитро Морріс.
Підпис:
1771607097031.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі