Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName та ID:Денис Турбр 132862
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді?: (на інщому проекті, і на іншому сервері) на 03 ще не був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Петришин
6. Ваш тег в Telegram: @Ineyel20dney
7. Ваш логін в Discord@bulldog_alabai
8. Ваш справжній вік: 14
9. Які в вас є ідеї для фракції:
1. Покращення дисципліни та внутрішньої логістики
Запровадити обов'язковий міні-інструктаж для бійців, які отримують 3–4 ранги, перед тим як вони зможуть брати старший транспорт чи виїжджати в патрулі. Це зменшить кількість порушень статуту.
Оптимізація охорони складу (БП): Створити чіткий графік чергувань на AКПП та по території ВЧ та бункеру-складу з 20:00 по 00:00 із призначенням старшого по посту (з 3–4 рангів), який несе персональну відповідальність за порядок на точці. Це прибере хаос, коли рекрути просто бігають по плацу.
2. Взаємодія з іншими фракціями (НПУ / СБУ / ДСНС та іншими)
Спільні тактичні навчання з НПУ/СБУ: Проведення регулярних тренувань із перекриття доріг (блокпостів) та відпрацювання дій під час оголошення надзвичайного стану. (Це покаже, що ти готовий до масштабного "двіжу" на сервері).
Договір з ДСНС щодо пожежної безпеки ВЧ: Організація планових перевірок вогнегасників та техніки на території військової частини бійцями ДСНС для підвищення рівня РП між фракціями.
3. Робота з особовим складом (Мотівація)
Система «Кращий боєць тижня»: Введення щотижневих премій із власної кишені. Це підніме онлайн у фракції.
РП-виїзди на полігон: Замість нудних присідань на плацу, проводити марш-кидки на техніці до полігону з відпрацюванням стрільб але й не забувати давати премії за перевезення БП та відбиття нападу на ВЧ.
5.відновль поїздки на страйкбол які були колись)
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
Колосальний досвід у ЗСУ: Я прийшов у фракцію не з нуля. Я вже пройшов довгий шлях у ЗСУ на цьому сервері — від звичайного рекрута до лейтенанта. Я досконало знаю внутрішню кухню військової частини, всі тонкощі статуту, чергувань та проблеми, з якими стикається молодший склад. Мені не потрібен час на адаптацію, я готовий працювати з першої хвилини.
Досвід в інших держструктурах: Окрім армії, я маю успішний досвід роботи в ДСНС на 4 ранзі. Це дає мені ширше розуміння того, як взаємодіють між собою різні фракції, та допомагає знаходити спільну мову з іншими держслужбовцями для проведення спільних РП-заходів.
Відповідальність та стресостійкість: Я чітко розумію, що посада підполковника — це не просто «погони для статусу», а велика відповідальність перед Генералом та особовим складом. Я вмію тримати емоції під контролем у критичних ситуаціях, об'єктивно оцінювати роботу бійців і готовий приділяти фракції максимальну кількість часу для підняття її онлайну та дисципліни.
Готовність допомагати керівництву: Моя головна мета на цій посаді — стати надійною правою рукою для Генерала та Полковників. Я готовий взяти на себе рутинну роботу: перевірку звітів на форумі, проведення якісних та цікавих тренувань для бійців на полігоні, а також жорсткий контроль порядку на КПП та військових складах.
11. Місто в якому живете: Львів
12. Звання у Організації Старший солдат (3) вближайший час подам заявку на підвищення