Важливо Збройні Сили України | Заява на Посаду Підполковника [Open]

Ігор_Алмазов

Козак
Лідер
Реєстрування
22 Лис 2025
Дописи
58
Реакції
7
Бали
53
1000053195.png

Вимоги від кандидата:
- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.
- Бути старше 14+ років ( Можливі виключення )
- Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.
- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.
- Знати правила лідерів/правила серверу/правила організацій.
- Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.
- Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.
- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності
- Мати мікрофон.
- Чітке розкриття покращених ідей для фракцій.

1000053183.png

Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName та ID:
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
6. Ваш тег в Telegram:
7. Ваш логін в Discord:
8. Ваш справжній вік:
9. Які в вас є ідеї для фракції:
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
11. Місто в якому живете:
12. Звання у Організації

1000053183.png

Додаткова інформація:
- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.
- Копіювання заявки - відмова.
- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - це відмова.
- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

Вкладення

• 1000053195.png
    1000053195.png
    443.2 Кб · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Реєстрування
26 Жов 2025
Дописи
4
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName та ID: Капустін Деніс 116999
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Два рази стояв на Майорі НПУ та СБУ
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис
6. Ваш тег в Telegram:mad:zalikYsypov
7. Ваш логін в Discord:press2t_07837
8. Ваш справжній вік: 17

1. Унікальні механіки та особливості (Faction Perks)
  • "Народний Дрон" (Асиметрична розвідка): Найвища мобільність розвідувальних БПЛА. Можливість переобладнати звичайні цивільні квадрокоптери на камікадзе (FPV) прямо на полі бою.
  • Смарт-логістика ("Кропива"): Усі юніти на мапі миттєво діляться інформацією про ворога. Це дає бонус до точності артилерії та швидкості реакції військ.
  • Техно-гібрид (Франкенштейн-інженерія): Можливість поєднувати західне озброєння з радянськими платформами (наприклад, ракети AGM на старих винищувачах), що створює унікальні бойові одиниці з неочікуваними характеристиками.

2. Ключові юніти (Units)

Піхота та Спецпризначенці:
  • Оператор FPV: Вразливий піхотинець, який ховається в укритті, але керує смертоносними дронами на великій відстані.
  • Група ССО (Сили спеціальних операцій): Невидимі для радарів юніти. Спеціалізуються на диверсіях у тилу, мінуванні доріг та наведенні високоточної артилерії.
  • Мобільна група ППО: Піхота на швидких пікапах із переносними зенітно-ракетними комплексами (ПЗРК), яка ефективно полює на авіацію та крилаті ракети.

Техніка та Артилерія:
  • "Бандера-мобіль" (Штурмовий пікап): Надшвидкий цивільний позашляховик із крупнокаліберним кулеметом або протитанковим комплексом (Стугна-П). Ідеальний для блискавичних рейдів.
  • Кочуюча гаубиця: Артилерія, яка має унікальну здатність "Швидкий відкат" — стріляє один-два рази і миттєво міняє позицію до того, як ворог відповість.
  • Морський дрон-камікадзе: Особливий юніт для водних мап, здатний знищувати великі кораблі за допомогою тактики "вовчої зграї".

3. Спеціальні вміння та "Ульти" (Commander Abilities)
  • Волонтерський збір: Тимчасове швидке фінансування або прискорення виробництва техніки за рахунок "донатів" (ресурсів гри).
  • Кібер-атака: Заморожує радар або міні-мапу супротивника на короткий час, імітуючи роботу підрозділів РЕБ (радіоелектронної боротьби).
  • Фортеця (Ешелонована оборона): Можливість миттєво перетворити будь-яку цивільну будівлю на залізобетонний опорний пункт із підвищеним захистом.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: Я адекватний спокійній дуже багато провожу часу в області також є якийсь опит
11. Місто в якому живете: Запоріжжя
12. Звання у Організації Лейтенант

Ілля Тагамлицький

Легенда НПУ|Майбутній(можливо)ПП ЗСУ
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
53
Реакції
81
Бали
23

1. Ваш ігровий NickName та ID:Ілля Тагамлицький 114339
1782978186489.png

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:так Ознайомлений
1782978189603.png

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
1782978192486.png

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):ТАк всі приписки знизу
1782978195000.png

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Ілля Тагамлицький

1782978197526.png

6. Ваш тег в Telegram:mad:lifeUg2012
1782978201081.png

7. Ваш логін в Discord:illia05534
1782978203642.png

8. Ваш справжній вік:13(29 липня 14)
1782978205650.png

1782978210179.png

Навчати молодший склад базовим речам: проводити регулярні лекції на тему правил та субординації.

Проводити тактичні тренування, щоб бійці могли чомусь навчатися.
Вдосконалити відігрування РП: Часто проводити РП, показувати на своєю прикладі.
1782978287555.png

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:Я маю досвід. Кмітливий та креативний. Хочу навчати "рижиків" і допомагати розвиватися у держ.структурі.

1782978216283.png

11. Місто в якому живете:С.сатанівка
1782978223897.png

12. Звання у Організації.3 ст.солдат

Останнє редагування:
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName та ID: Назар Аліщук 53546
1782986729598.png

2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: звісно
1782986753630.png

3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так точно
1782986762786.png

4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): був на 9 посаді моз

1782986770926.png

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Назар Аліщук

1782986779917.png

6. Ваш тег в Telegram: @Cladik_130
1782986786257.png

7. Ваш логін в Discord: clad1k_130

1782986793821.png

8. Ваш справжній вік: 14
1782986808270.png

1782986814548.png

1)Покращити співпрацю із іншими державними структурами.
1782986819060.png

2) Збільшити кількість проведення треніровок та лекцій ( Зараз їх мало проводять)
1782986825190.png

3) Проводити преміювання особового складу за хороше виконання тренувальних вправ чи інших спеціальних завдань.

1782986834174.png

4) Контроль дисципліни на виховання особового складу.

1782986838708.png

5) Залучати максимум особовий склад до роботи щоб був інтерес до несення служби.

1782986844010.png

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?: хочу отримати новий досвід та спробувати себе в ролі підполковника
1782986849242.png

11. Місто в якому живете: м. Монастирище
1782986861196.png

12. Звання у Організації: 3

1782986865858.png

Вкладення

• 1782986855150.png
    1782986855150.png
    1.2 Кб · Перегляди: 5
  • 1782986801975.png
    1782986801975.png
    1.2 Кб · Перегляди: 6

Aртем Ронич

Новий гравець
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName та ID: Артем Ронич 131231
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так готовий
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): Ні не було
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Чайка Артем
6. Ваш тег в Telegram:Artenka_Strelk
7. Ваш логін в Discord:artem0749
8. Ваш справжній вік:14
9. Які в вас є ідеї для фракції:Підняти рівень рп та проводити більше рп ситуацій та різних МПшок
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:Хочу спробувати себе на відповідальній посаді та служити в ЗСУ
11. Місто в якому живете: Дубно (Село Повча)
12. Звання у Організації Сержант (5)

Юрій Кравa

Новий гравець
Реєстрування
15 Тра 2024
Дописи
9
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш ігровий NickName та ID: Юрій Крава 91925
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?:Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:Так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть):Головний віділенням МОЗ Д (10)
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Гнатів Юрій
6. Ваш тег в Telegram: @yura_major1
7. Ваш логін в Discord: @yura_major1
8. Ваш справжній вік: 16
9.1.Проводити по 3 раза на день агітації для вступу в підрозділ ВСП.
9.2.Проводити більше код для лекцій як терба себе поводити при вибусі або пожежі також якщо було поранення в різні місця тіла.
9.3.Проводити більше код 5 для підрозділів НК та ВСП для підтримки ФІЗо та для розкриття навичок.
9.4.Зробити службу по контракту тобто коли людина приходить на службу в Зброїні Сили України їй видається 5 ранг та для того щоб їй розірвати контракт треба буде відслужити 2 роки (14 днів)
9.5.Зробити систему премій за відбиття нападу на вч в вночі та в день також за дежурство.
9.6.Робити тренерування на орієнтування в місце вості тобто стрій ділеться на 4 окремі групи і потім по черзі всі групии мають добратия з середини поля разом з командиром до Воєної Части. (Командира за вчасно знає дорогу)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:Добрий,відчливий,розумний,відважний,відповідальний.
11. Місто в якому живете: Краків
12. Звання у Організації: 6

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Бер 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
8
Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName та ID:Андрій Німець 135242
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді? (якщо так - розпишіть): ні
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Андрій
6. Ваш тег в Telegram: @Hams_Tae
7. Ваш логін в Discord:mad:Hams_Tae
8. Ваш справжній вік: 13
9. Які в вас є ідеї для фракції:Унікальний контент (Техніка та екіпірування)
Спеціалізований автопарк: Введення в гру детально пропрацьованих моделей української військової техніки (наприклад, бронеавтомобілі типу «Козак» або «Новатор»), які мають підвищений рівень захисту, але обмежену маневровність.
Система радіозв'язку: Розробка спеціальної частоти або окремого каналу в голосовому чаті, який працює тільки при наявності виданої "рації" в інвентарі, що створює атмосферу реального підрозділу.
Форма та кастомізація: Додавання можливості змінювати шеврони різних бригад, що дозволить гравцям ідентифікувати себе з конкретним підрозділом і підвищить рівень відповідальності та гордості за фракцію.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:Я маю досвід в даній фракції,також знаю правила та хочу більше допомагати ОС та СС,хочу проводити багато інтересних тренувань та розвивати фракцію
11. Місто в якому живете: Львів
12. Звання у Організації Рекрут (1)

Денис Турбо

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
Форма подачі:
1. Ваш ігровий NickName та ID:Денис Турбр 132862
2. Чи ознайомлені ви з правилами серверу?: так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: так
4. Чи був у вас досвід на посаді?: (на інщому проекті, і на іншому сервері) на 03 ще не був
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Петришин
6. Ваш тег в Telegram: @Ineyel20dney
7. Ваш логін в Discord@bulldog_alabai
8. Ваш справжній вік: 14
1. Покращення дисципліни та внутрішньої логістики
Запровадити обов'язковий міні-інструктаж для бійців, які отримують 3–4 ранги, перед тим як вони зможуть брати старший транспорт чи виїжджати в патрулі. Це зменшить кількість порушень статуту.
Оптимізація охорони складу (БП): Створити чіткий графік чергувань на AКПП та по території ВЧ та бункеру-складу з 20:00 по 00:00 із призначенням старшого по посту (з 3–4 рангів), який несе персональну відповідальність за порядок на точці. Це прибере хаос, коли рекрути просто бігають по плацу.
2. Взаємодія з іншими фракціями (НПУ / СБУ / ДСНС та іншими)
Спільні тактичні навчання з НПУ/СБУ: Проведення регулярних тренувань із перекриття доріг (блокпостів) та відпрацювання дій під час оголошення надзвичайного стану. (Це покаже, що ти готовий до масштабного "двіжу" на сервері).
Договір з ДСНС щодо пожежної безпеки ВЧ: Організація планових перевірок вогнегасників та техніки на території військової частини бійцями ДСНС для підвищення рівня РП між фракціями.
3. Робота з особовим складом (Мотівація)
Система «Кращий боєць тижня»: Введення щотижневих премій із власної кишені. Це підніме онлайн у фракції.
РП-виїзди на полігон: Замість нудних присідань на плацу, проводити марш-кидки на техніці до полігону з відпрацюванням стрільб але й не забувати давати премії за перевезення БП та відбиття нападу на ВЧ.
5.відновль поїздки на страйкбол які були колись)

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду Підполковника?:
Колосальний досвід у ЗСУ: Я прийшов у фракцію не з нуля. Я вже пройшов довгий шлях у ЗСУ на цьому сервері — від звичайного рекрута до лейтенанта. Я досконало знаю внутрішню кухню військової частини, всі тонкощі статуту, чергувань та проблеми, з якими стикається молодший склад. Мені не потрібен час на адаптацію, я готовий працювати з першої хвилини.
Досвід в інших держструктурах: Окрім армії, я маю успішний досвід роботи в ДСНС на 4 ранзі. Це дає мені ширше розуміння того, як взаємодіють між собою різні фракції, та допомагає знаходити спільну мову з іншими держслужбовцями для проведення спільних РП-заходів.
Відповідальність та стресостійкість: Я чітко розумію, що посада підполковника — це не просто «погони для статусу», а велика відповідальність перед Генералом та особовим складом. Я вмію тримати емоції під контролем у критичних ситуаціях, об'єктивно оцінювати роботу бійців і готовий приділяти фракції максимальну кількість часу для підняття її онлайну та дисципліни.
Готовність допомагати керівництву: Моя головна мета на цій посаді — стати надійною правою рукою для Генерала та Полковників. Я готовий взяти на себе рутинну роботу: перевірку звітів на форумі, проведення якісних та цікавих тренувань для бійців на полігоні, а також жорсткий контроль порядку на КПП та військових складах.

11. Місто в якому живете: Львів
12. Звання у Організації Старший солдат (3) вближайший час подам заявку на підвищення

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі