В очікуванні Збільшення шансів рулетки (дубль 2)

Алик Чудо

Модератор 01 Discord / VOLKOV
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
165
Бали
38
Доброго дня шановні розробники та тестери і адміністратори.
Дивлячись пропозиції на покращення я замітив пропозицію покращення рулетки , Тут пропозиція , призи ви міняєте , і це круто , призи круті , АЛЕ , по перше: 89 карб це багато і не факт що буде приз добрий з першого разу . По друге : безкоштовна рулетка так і не збільшені шанси , я прикріплю фото того що мені випало з прокрутів , і це не тільки у мене так , більшість людей , і навіть якщо збирати всі 5 рулеток безкоштовних то всі призи будуть дуже погані , все ж таки зробіть більші шанси , як ніяк людина витрачає багато часу в грі щоб прокрутити 3-5 рулетів і получити «Каністру» або скін «курортниця» це просто жахливо і образливо 😓
Дякую за увагу ! Сподіваюсь мене почують і зроблять на краще , Чудо є !

Вкладення

• IMG_2482.png
    IMG_2482.png
    195.3 Кб · Перегляди: 86
  • IMG_2483.png
    IMG_2483.png
    163.3 Кб · Перегляди: 87
  • IMG_2484.png
    IMG_2484.png
    166.9 Кб · Перегляди: 81
  • IMG_2485.png
    IMG_2485.png
    181.6 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:

Алик Чудо

Модератор 01 Discord / VOLKOV
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
81
Реакції
165
Бали
38
Я навіть прокрутив 3 рулетки за 89 карб і ось які у мене останні призи ... ну це просто знужання ..... за 89 карб 1 лохина , Двигун і Байкерша .. це якщо навіть продавати гравцю то +-буде 100к . А витратив я 267 карбованців ...
Знімок екрана (743).png

Реєстрування
16 Чер 2025
Дописи
4
Реакції
9
Бали
6
Доброго дня шановні розробники та тестери і адміністратори.
Дивлячись пропозиції на покращення я замітив пропозицію покращення рулетки , Тут пропозиція , призи ви міняєте , і це круто , призи круті , АЛЕ , по перше: 89 карб це багато і не факт що буде приз добрий з першого разу . По друге : безкоштовна рулетка так і не збільшені шанси , я прикріплю фото того що мені випало з прокрутів , і це не тільки у мене так , більшість людей , і навіть якщо збирати всі 5 рулеток безкоштовних то всі призи будуть дуже погані , все ж таки зробіть більші шанси , як ніяк людина витрачає багато часу в грі щоб прокрутити 3-5 рулетів і получити «Каністру» або скін «курортниця» це просто жахливо і образливо 😓
Дякую за увагу ! Сподіваюсь мене почують і зроблять на краще , Чудо є !
Только за!!!

VINCHI

Пенсія
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
84
Реакції
73
Бали
23
за!

Вкладення

• IMG_0844.png
    IMG_0844.png
    475.7 Кб · Перегляди: 5

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі