Олександр Барагоз
Новий гравець
- Реєстрування
- 14 Сер 2025
- Дописи
- 8
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
Нікнейм адміністратора: Невідомо (догани отримані попереднім власником)
Особистий нікнейм: Олександр Барагоз
Суть скарги:
Я є новим власником клану BaragoZ (ID лідера: 59703).
Клан був придбаний мною у попереднього власника, і на момент покупки я не знав про існування системи доган та попереджень для кланів.
Після оформлення покупки виявилось, що на даний момент у клану вже є 2 догани та 1 попередження, отримані ще попереднім лідером.
Хочу пояснити ситуацію:
Прошу керівництво проєкту розглянути моє звернення та анулювати 2 догани та 1 попередження для клану BaragoZ, адже новий склад не має відношення до старих порушень.
Ми обіцяємо й надалі дотримуватись правил та розвивати наш клан чесно й активно.
Доказ видачі покарання:
(скріншот з меню клану, де видно 2 догани + 1 попередження)
Дата походження: 02.09.2025
Підпис:
Олександр Барагоз
Discord: djsanchezes
Особистий нікнейм: Олександр Барагоз
Суть скарги:
Я є новим власником клану BaragoZ (ID лідера: 59703).
Клан був придбаний мною у попереднього власника, і на момент покупки я не знав про існування системи доган та попереджень для кланів.
Після оформлення покупки виявилось, що на даний момент у клану вже є 2 догани та 1 попередження, отримані ще попереднім лідером.
Хочу пояснити ситуацію:
- У моєму клані знаходяться дорослі гравці віком 20+, у багатьох робота, сім’я, навчання.
- Ми просто хочемо грати в кайф, збиратися разом, спілкуватися та проводити час із друзями.
- Ми не порушували правил, усі попередні покарання стосувалися попереднього керівництва, про що мене не було повідомлено при покупці клану.
- Через наявність цих покарань ми фактично не можемо заробляти бали та розвивати клан, що ставить нас у нерівні умови.
Прошу керівництво проєкту розглянути моє звернення та анулювати 2 догани та 1 попередження для клану BaragoZ, адже новий склад не має відношення до старих порушень.
Ми обіцяємо й надалі дотримуватись правил та розвивати наш клан чесно й активно.
Доказ видачі покарання:
(скріншот з меню клану, де видно 2 догани + 1 попередження)
Дата походження: 02.09.2025
Підпис:
Олександр Барагоз
Discord: djsanchezes