Відмовлено Звернення до Керівництва 05 серверу від клану BaragoZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Барагоз

Новий гравець
Реєстрування
14 Сер 2025
Дописи
8
Реакції
3
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Невідомо (догани отримані попереднім власником)
Особистий нікнейм: Олександр Барагоз
Суть скарги:
Я є новим власником клану BaragoZ (ID лідера: 59703).
Клан був придбаний мною у попереднього власника, і на момент покупки я не знав про існування системи доган та попереджень для кланів.
Після оформлення покупки виявилось, що на даний момент у клану вже є 2 догани та 1 попередження, отримані ще попереднім лідером.

Хочу пояснити ситуацію:

• У моєму клані знаходяться дорослі гравці віком 20+, у багатьох робота, сім’я, навчання.
  • Ми просто хочемо грати в кайф, збиратися разом, спілкуватися та проводити час із друзями.
  • Ми не порушували правил, усі попередні покарання стосувалися попереднього керівництва, про що мене не було повідомлено при покупці клану.
  • Через наявність цих покарань ми фактично не можемо заробляти бали та розвивати клан, що ставить нас у нерівні умови.

Прошу керівництво проєкту розглянути моє звернення та анулювати 2 догани та 1 попередження для клану BaragoZ, адже новий склад не має відношення до старих порушень.
Ми обіцяємо й надалі дотримуватись правил та розвивати наш клан чесно й активно.

Доказ видачі покарання:
(скріншот з меню клану, де видно 2 догани + 1 попередження)

Дата походження: 02.09.2025

Підпис:
Олександр Барагоз
Discord: djsanchezes

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,840
Реакції
2,045
Бали
253
Вітаю, інформація щодо доган/попереджень кланів є у відкритому доступі - https://docs.google.com/spreadsheet...uuQPZoAkd8/edit?gid=1456880981#gid=1456880981
Ви могли перед покупкою клана, переглянути цю інформацію в даній таблиці, щоб переконатись чи немає у клана доган/попереджень. На жаль, але усі клани знімають догани/попередження відповідним шляхом, через систему зняття, Вам потрібно їх знімати зараз самостійно. Буде не правильно знімати Вам зараз догани, а іншим кланам такої можливості не надавалось, та і таким шляхом би усі клани обходили всі свої покарання. Знімайте їх через систему зняття - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Система-Доган-Попереджень-кланів.202204

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі