Назарій Наратонк
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Чер 2025
- Дописи
- 21
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
- Нікнейм адміністратора:ЗВЕРНЕНя
- Особистий нікнейм: Назар Наратонк
- Суть скарги: Шановний Керівник проекту я звиртаюсь до вас з проханя внесеня нових равил до гри причина в тому що в гру неможливо спокійно пограти у мене согодні навіть за цілий день невийшло пограти спокійно плюс я потрати 500к на ліки а причина у чому причина у тому що коли людина йде на БУ то там на перехресті стоять клановці такі як Sigma GoldenAxe та інші клановці вони там стоять і недають пройхати ні клановцям ні мирним тоді де рп якщо в грі на кожному місці вбивають викликаю адмінів адміни приходять бачуть чітко що вбивають і говорять що ми небачемо поушень согодні до мене тепнувся адмін і мене вбили біля бункера в києві там де ЗЗ і він каже порушень невиявлено зробіть якісь хоть місця спеціальні де можна вбивати людей но не у місті чому тоді поліція немає право тріляти у місті а якісь калновці які НЕоф мають право Шановний Керівник буть ласка ведіть нормальні правила проекту а то зараз замічаю що разу онлайн менший люди тупо покидають проект через таких людей які просто вбиваюь без причини розумію є війна клану но хоть зробіть окремі зони де можна вбивати а то я так бачу в грі буде як і у Арізна Рп процесу вобше немає Дякую надіюсь ви будете щось із цим робити
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): НЕПОТРІБНІ ДОКАЗИ
- Дата походження: 27 Серпня 2025 року