Розглянуто Зверненя до: Керівнека Проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назарій Наратонк

Новий гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
21
Реакції
2
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора:ЗВЕРНЕНя
  2. Особистий нікнейм: Назар Наратонк
  3. Суть скарги: Шановний Керівник проекту я звиртаюсь до вас з проханя внесеня нових равил до гри причина в тому що в гру неможливо спокійно пограти у мене согодні навіть за цілий день невийшло пограти спокійно плюс я потрати 500к на ліки а причина у чому причина у тому що коли людина йде на БУ то там на перехресті стоять клановці такі як Sigma GoldenAxe та інші клановці вони там стоять і недають пройхати ні клановцям ні мирним тоді де рп якщо в грі на кожному місці вбивають викликаю адмінів адміни приходять бачуть чітко що вбивають і говорять що ми небачемо поушень согодні до мене тепнувся адмін і мене вбили біля бункера в києві там де ЗЗ і він каже порушень невиявлено зробіть якісь хоть місця спеціальні де можна вбивати людей но не у місті чому тоді поліція немає право тріляти у місті а якісь калновці які НЕоф мають право Шановний Керівник буть ласка ведіть нормальні правила проекту а то зараз замічаю що разу онлайн менший люди тупо покидають проект через таких людей які просто вбиваюь без причини розумію є війна клану но хоть зробіть окремі зони де можна вбивати а то я так бачу в грі буде як і у Арізна Рп процесу вобше немає Дякую надіюсь ви будете щось із цим робити
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): НЕПОТРІБНІ ДОКАЗИ
  5. Дата походження: 27 Серпня 2025 року

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Якщо ви стали жертвою порушення правил серверу, ви повинні написати скаргу надавши докази , гравців буде покарано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі