Розглянуто Злив гравця. Алесандро Сенсей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
16
Реакції
7
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Микита Коломойський
2. Особистий нікнейм: Алесандро Сенсей
3. Клан порушника: MHP
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Marauders
5. Суть скарги:
ДМ НА УГОНІ З ЧОГО ПОЧАЛОСЬ : НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
ДМ НА УГОНІ ДМ МАШИНИ ПОТІМ УБИВ : НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
ДМ ЗЗ Лікарня: НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР

6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 07.10.2023
Поважна адміністрація, з вашого дозволу, задамся парочкою питань з цого приводу.
1. Як ви вважаєте, чого ж гравець не записує своє мікро? Я відповім, тому що гравець усіма можливими способами провокує мене для того щоб залити цю скаргу, а це вже порушення правил проєкту
7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
2. По моїм словам можно трошки, але зрозуміти можливо що казав гравец, а саме с першого відеодоказу пролунали мої слова котрими я відповів гравцю на його "Давай стріляй" таймкод - 0:38. Ну а його висказування свідчить про те що гравец навмисно провакує мене на порушення пункту правил проєкту № 7.30, вище процитував його.
Давайте обговоримо відео №2:
1. Знову ж звук мікрофона гравця чогось не записується, дуже цікава ситуація тому що, знов також пролунала провокація у мою сторону, але це вже не просто образи або матюки, на цей момент була образа моїх рідних людей. Вказую той факк, що я своїми рідними дорожу дуже сильно і терпіти від якогось школяра - інтернет героя, образи не буду. Тож не замислюючись про зз у котрій ми знаходилися я його застрелив. Вважаю, що ви будучи на моїм місці, не маючи адмін - прав, поступилися б також, як і я.
7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Давайте нарешті перейдем до відео №3:
Ситуація почалась не з початку, а з моменту як я почав відповідати "неприємному для соціума гравцю" Що знов є порушенням правила
Що ж ми маємо від цього відео:
1. І знов таки ми відео знімаємо без свого мікрофона, дякуємо вам гравець за спробу, увести у оману адміністрацію.
2. Зона тратуара біля дороги, навпроти лікарні м.Харькова, у зонах зз(зелена зона), на мапі зз не є зеленою зоною.
тиць на перегляд мапи зз.
3. Ще раз порушуемо правило № 7.30.
На цьому у мене все, вважаю ви приймите як завжди мудре рішення. Дякую за увагу, надіюся, що виклав текст свій у доступній формі вираження думок

Алесандро

Marauders
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
21
Реакції
2
Бали
3
Дуже цікава історія тількі тут правди ноль закидуй фрапс з моїм голосом на відео ти сам сказав шо фрапс у тебе тоже є, закинеш побачим хто тут обманює адмінстріцію і оскає рідних) Дуже смішно як ти хочеш зробити мене виним в ситуація а у тебе доказів нуль лише пусті слова.

Алесандро

Marauders
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
21
Реакції
2
Бали
3
Ти не зрозуміш шо ДМ заборонений в зз ти і дальше продовжуєш.
Спроба дм я заспавнив скутер і виїхав після того я побачив шо в мою сторну направелна зброя.
НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
Фрапс не записувався для того шоб зробити провокацію
це просто відкат однієї хвилини

Реєстрування
2 Жов 2023
Дописи
16
Реакції
7
Бали
6
Ти не зрозуміш шо ДМ заборонений в зз ти і дальше продовжуєш.
Спроба дм я заспавнив скутер і виїхав після того я побачив шо в мою сторну направелна зброя.
НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
Фрапс не записувався для того шоб зробити провокацію
це просто відкат однієї хвилини
ЗЗ до забора територии, на дороге зз нету уже. Так же дм зз - убийство или же нанесение урона игроку в запрещённой зоне. Так же игрок сам признал то, что фрапс начал снимать не сначала для провокации меня на действие и дальнейшее залитие жалобы. Просьба к игроку не офтопить в жалобе.

Останнє редагування:

Джеккі Хевву

молодший владика неоф.
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
448
Реакції
222
Бали
48
Вітаю
Зливу гравця не побачив, ви ображали його в відповідь,
якщо він це почав, не менше.
З приводу образи родичів, ви маєте вести відеофіксацію,
в разі чого гравець отримає чималий термін блокування,
а не вестись на його, як ви сказали: "провокації".
Через те що відстуній звук запису гравця на якого ви подали скаргу,
неможливо впевнитись що він вас провокував.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі