Микита Астровський
Козак
- Реєстрування
- 2 Жов 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 7
- Бали
- 6
Поважна адміністрація, з вашого дозволу, задамся парочкою питань з цого приводу.1. Нікнейм гравця: Микита Коломойський
2. Особистий нікнейм: Алесандро Сенсей
3. Клан порушника: MHP
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Marauders
5. Суть скарги:
ДМ НА УГОНІ З ЧОГО ПОЧАЛОСЬ : НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
ДМ НА УГОНІ ДМ МАШИНИ ПОТІМ УБИВ : НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
ДМ ЗЗ Лікарня: НАГРУДНЫЙ ВИДЕОРЕГИСТРАТОР
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 07.10.2023
1. Як ви вважаєте, чого ж гравець не записує своє мікро? Я відповім, тому що гравець усіма можливими способами провокує мене для того щоб залити цю скаргу, а це вже порушення правил проєкту
2. По моїм словам можно трошки, але зрозуміти можливо що казав гравец, а саме с першого відеодоказу пролунали мої слова котрими я відповів гравцю на його "Давай стріляй" таймкод - 0:38. Ну а його висказування свідчить про те що гравец навмисно провакує мене на порушення пункту правил проєкту № 7.30, вище процитував його.7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Давайте обговоримо відео №2:
1. Знову ж звук мікрофона гравця чогось не записується, дуже цікава ситуація тому що, знов також пролунала провокація у мою сторону, але це вже не просто образи або матюки, на цей момент була образа моїх рідних людей. Вказую той факк, що я своїми рідними дорожу дуже сильно і терпіти від якогось школяра - інтернет героя, образи не буду. Тож не замислюючись про зз у котрій ми знаходилися я його застрелив. Вважаю, що ви будучи на моїм місці, не маючи адмін - прав, поступилися б також, як і я.
Давайте нарешті перейдем до відео №3:7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Ситуація почалась не з початку, а з моменту як я почав відповідати "неприємному для соціума гравцю" Що знов є порушенням правила
Що ж ми маємо від цього відео:7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
1. І знов таки ми відео знімаємо без свого мікрофона, дякуємо вам гравець за спробу, увести у оману адміністрацію.
2. Зона тратуара біля дороги, навпроти лікарні м.Харькова, у зонах зз(зелена зона), на мапі зз не є зеленою зоною.
тиць на перегляд мапи зз.
3. Ще раз порушуемо правило № 7.30.
На цьому у мене все, вважаю ви приймите як завжди мудре рішення. Дякую за увагу, надіюся, що виклав текст свій у доступній формі вираження думок7.30 Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.