RUDYX0
Reason: Cheats
- Реєстрування
- 15 Вер 2022
- Дописи
- 37
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Іван Джонсонюк
- Суть скарги: Звертаюся до вас з проханням переглянути мою ситуацію та зняти ЧСП з мого акаунта. Десь минулого літа я був блогером на вашому проекті й активно знімав контент, залучаючи нових гравців. Однак після того, як змінився спосіб виплат, і замість звичної зарплати у вигляді донату мені запропонували отримувати виплати через активацію промокоду, це стало для мене незручним, і я вирішив спробувати інші проекти, де продовжував створювати контент.
Під час перерви я дійсно займався чітерством на інших серверах, але підкреслюю, що ніколи не використовував стороннього софту на УКР ГТА. Згодом ваша команда повернула стару систему виплат, і я вирішив повернутися до улюбленого проекту. Однак при спробі зайти на свій акаунт я виявив, що мене було заблоковано.
Я розумію, що мої дії на інших серверах могли викликати питання щодо чесності, і приношу щирі вибачення за будь-яке можливе непорозуміння. Обіцяю дотримуватися правил вашого сервера і поважати його спільноту.
Прошу вас розглянути можливість зняття блокування. Мені б дуже хотілося знову приєднатися до проекту, де я раніше активно грав і знімав контент, з чистими намірами та повагою до правил вашого сервера.
Дякую за увагу і заздалегідь вдячний за ваш розгляд.
З повагою, Іван Джонсонюк - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 27.10.24