Розглянуто Зніміть ЧСП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RUDYX0

Reason: Cheats
Реєстрування
15 Вер 2022
Дописи
37
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Іван Джонсонюк
  3. Суть скарги: Звертаюся до вас з проханням переглянути мою ситуацію та зняти ЧСП з мого акаунта. Десь минулого літа я був блогером на вашому проекті й активно знімав контент, залучаючи нових гравців. Однак після того, як змінився спосіб виплат, і замість звичної зарплати у вигляді донату мені запропонували отримувати виплати через активацію промокоду, це стало для мене незручним, і я вирішив спробувати інші проекти, де продовжував створювати контент.
    Під час перерви я дійсно займався чітерством на інших серверах, але підкреслюю, що ніколи не використовував стороннього софту на УКР ГТА. Згодом ваша команда повернула стару систему виплат, і я вирішив повернутися до улюбленого проекту. Однак при спробі зайти на свій акаунт я виявив, що мене було заблоковано.

Я розумію, що мої дії на інших серверах могли викликати питання щодо чесності, і приношу щирі вибачення за будь-яке можливе непорозуміння. Обіцяю дотримуватися правил вашого сервера і поважати його спільноту.

Прошу вас розглянути можливість зняття блокування. Мені б дуже хотілося знову приєднатися до проекту, де я раніше активно грав і знімав контент, з чистими намірами та повагою до правил вашого сервера.

Дякую за увагу і заздалегідь вдячний за ваш розгляд.
    З повагою, Іван Джонсонюк
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 27.10.24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Ви були винесені з ЧСП при амністії, ви були розблоковані.

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі