Bristleback
Поважний гравець
- Реєстрування
- 9 Бер 2023
- Дописи
- 147
- Реакції
- 170
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Вся наша шановна адміністрація
- Особистий нікнейм:Льоха Узбек [23625]
- Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація. Вчора я відлетів в бан за образу проекту та адміністрації. В першу чергу хочу щиро вибачитися, як перед адміністратором, який відповів на мій репорт, так і перед всіма адміністраторами, хто це прочитав. Мені дійсно соромно за свій вчинок та образи. В своє виправдання можу лише сказати, що я маю запальний характер й дуже емоційно реагую на різного рода невдачі чи провокації. Адміністрацію я насправді поважаю. А без проекту навіть життя своє не уявляю. Вже через годину, коли заспокоївся я зрозумів, що натворив. Тож я дуже й дуже щиро вибачаюся. Прошу наскільки це можливо вибачити мене й скоротити бан або замінити на величезний мут))) Я дуже хочу повернутися до гри. В свою чергу обіцяю працювати над своїм запальним характером, та вчитися стримувати себе й не так яро висказуватися. Тим паче, що насправді я так не думаю, то лише в пориві злості. Проект люблю, а адміністрацію поважаю. Буду вдячний, якщо зможете пробачити, бо вибачаюся дійсно щиро, незалежно від того чи оскаржать чи ні.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:22.04.2025