Розглянуто Каяття для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bristleback

Поважний гравець
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
147
Реакції
170
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Вся наша шановна адміністрація
  2. Особистий нікнейм:Льоха Узбек [23625]
  3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація. Вчора я відлетів в бан за образу проекту та адміністрації. В першу чергу хочу щиро вибачитися, як перед адміністратором, який відповів на мій репорт, так і перед всіма адміністраторами, хто це прочитав. Мені дійсно соромно за свій вчинок та образи. В своє виправдання можу лише сказати, що я маю запальний характер й дуже емоційно реагую на різного рода невдачі чи провокації. Адміністрацію я насправді поважаю. А без проекту навіть життя своє не уявляю. Вже через годину, коли заспокоївся я зрозумів, що натворив. Тож я дуже й дуже щиро вибачаюся. Прошу наскільки це можливо вибачити мене й скоротити бан або замінити на величезний мут))) Я дуже хочу повернутися до гри. В свою чергу обіцяю працювати над своїм запальним характером, та вчитися стримувати себе й не так яро висказуватися. Тим паче, що насправді я так не думаю, то лише в пориві злості. Проект люблю, а адміністрацію поважаю. Буду вдячний, якщо зможете пробачити, бо вибачаюся дійсно щиро, незалежно від того чи оскаржать чи ні.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:22.04.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Сподіваюсь ви зрозуміли свою помилку та більше від вас таких дій не буде, скорочу термін блокування до 1 доби.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі