Зачинено Кирило Сьомкін//Неправильний розгляд скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Вер 2022
Дописи
99
Реакції
122
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Баранецький [16155]
  3. Суть скарги:На мою думку П.Сьомкін некоректно розглянув скаргу яку було подано на мене а також на мого друга.По перше фрапс в скарзі на яку на нас подали був обрізаний та не показував початку всієї ситуації (на фрапсі видно як ми їдемо з далеку але не видно першого зіткнення яке спеціально зробив Святослав Наконечний).Також П.Сьомкін можливо не побачив порушення від Святослава Наконечного а саме: розмова після смерті,МГ (П.Наконечний казав «Давай-давай на форум отлітаєш» це він казав ше живий і без оффтопу.),уникнення РП (після того як на моє прохання опустити вікно П.Наконечний сказав «Вікно неопускається»).Також ми давали Святославу Наконечному більше троьх попереджень опустити вікно і після відмови опустити вікно ми його розстріляли(тому без причини ми його невбивали).Тому я нерозумію як можна було видавати вирок коли фрапс є обрізаним і також коли ми давали попередження а Святослав Наконечний відмовляв нам опускати вікно.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-Дм-кар.118539/post-519172
  5. Дата походження:07.01.24

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Відповідь надав
Тут

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
1,293
Реакції
664
Бали
198
Вітаю.

Надала відповідь у попередній скарзі - тиць.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі