Дмитро Баранецький
Ешкерембус
- Реєстрування
- 13 Вер 2022
- Дописи
- 99
- Реакції
- 122
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм: Дмитро Баранецький [16155]
- Суть скарги:На мою думку П.Сьомкін некоректно розглянув скаргу яку було подано на мене а також на мого друга.По перше фрапс в скарзі на яку на нас подали був обрізаний та не показував початку всієї ситуації (на фрапсі видно як ми їдемо з далеку але не видно першого зіткнення яке спеціально зробив Святослав Наконечний).Також П.Сьомкін можливо не побачив порушення від Святослава Наконечного а саме: розмова після смерті,МГ (П.Наконечний казав «Давай-давай на форум отлітаєш» це він казав ше живий і без оффтопу.),уникнення РП (після того як на моє прохання опустити вікно П.Наконечний сказав «Вікно неопускається»).Також ми давали Святославу Наконечному більше троьх попереджень опустити вікно і після відмови опустити вікно ми його розстріляли(тому без причини ми його невбивали).Тому я нерозумію як можна було видавати вирок коли фрапс є обрізаним і також коли ми давали попередження а Святослав Наконечний відмовляв нам опускати вікно.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-Дм-кар.118539/post-519172
- Дата походження:07.01.24