- Реєстрування
- 9 Сер 2023
- Дописи
- 966
- Реакції
- 1,882
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Тонні Корлеоне
2. Нікнейм адміністратора: Кирил Гросман
3. Суть скарги: Я, як працівник поліції, маю сидіти в деморгані, за те що особа відкрила вогонь першим? Де логіка? Це суперечить нормам РП, Так само мій напарник. Чому це не можна адекватно розглянути скаргу, я питав адміністратора, на рахунок якщо особа відкриває вогонь першим, то працівникам держ. Орг можна відстрілюватись! Чому я, та мій напарник маємо сидіти 130 та 80 хвилин? Просто смішно з цієї ситуації, що ми маємо сидіти за те, що не порушували!
5. Дата порушення: 25.11.2025
2. Нікнейм адміністратора: Кирил Гросман
3. Суть скарги: Я, як працівник поліції, маю сидіти в деморгані, за те що особа відкрила вогонь першим? Де логіка? Це суперечить нормам РП, Так само мій напарник. Чому це не можна адекватно розглянути скаргу, я питав адміністратора, на рахунок якщо особа відкриває вогонь першим, то працівникам держ. Орг можна відстрілюватись! Чому я, та мій напарник маємо сидіти 130 та 80 хвилин? Просто смішно з цієї ситуації, що ми маємо сидіти за те, що не порушували!
- 1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація. Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію / громадян.
5. Дата порушення: 25.11.2025
Останнє редагування: