Відмовлено Кирил Гросман // Не зрозуміле рішення+несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
967
Реакції
1,882
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Корлеоне
2. Нікнейм адміністратора: Кирил Гросман
3. Суть скарги: Я, як працівник поліції, маю сидіти в деморгані, за те що особа відкрила вогонь першим? Де логіка? Це суперечить нормам РП, Так само мій напарник. Чому це не можна адекватно розглянути скаргу, я питав адміністратора, на рахунок якщо особа відкриває вогонь першим, то працівникам держ. Орг можна відстрілюватись! Чому я, та мій напарник маємо сидіти 130 та 80 хвилин? Просто смішно з цієї ситуації, що ми маємо сидіти за те, що не порушували!
  1. 1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація. Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію / громадян.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/fd-in-gz-dm-car.344781/
5. Дата порушення: 25.11.2025

Останнє редагування:

Кіріл Гросман

Ігровий помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,342
Реакції
679
Бали
253
Вітаю!
Ви отримали покарання у вигляді деморгану на 80 хвилин за порушення правил UKRAINE GTA 6.1.1 (FD in GZ).

FD in GZ —"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.
Покарання: Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн.
У пункті правил також зазначено, що:
Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Через це ви порушили правила UKRAINE GTA, коли нанесли шкоду/відкрили вогонь у відповідь по гравцю в зеленій зоні.
Якщо по вам відкрили вогонь або нанесли шкоду першими і ви можете це довести, ви маєте право зробити наступні дії без отримання покарання:
— зайти в інтер’єр;
— у системну зелену зону;
— вийти з гри тощо — для збереження ігрового майна.

З доказами порушення ви можете ознайомитися у скарзі. *
ПОСИЛАННЯ*

Очікуйте відповіді від Головного адміністратора.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь була надана в попередній темі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі