Ерда Колод
Гєморофоб
- Реєстрування
- 24 Кві 2023
- Дописи
- 31
- Реакції
- 21
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора(-ів): Паша Морріс (ЗГС), Діана Скакун (ЗГА)
- Особистий нікнейм: Ерда Колод
- Суть скарги:
Почалося все з діалогу (посилання 1) з ЗГА у лідерському чаті, у якому ми дискутували щодо ставлення/вимог адміністрації щодо лідерів, у якому я адекватно та конструктивно виклав свою (та інших гравців/лідерів та їх заступників/адміністраторів, яких я не маю права вказувати без їх попередньої згоди, якщо вони не є учасниками цього дискуту, з метою захисту їх інтересів, положення/посади на проєкті) думку та критику (без негативу, обговорення роботи/рішень адміністрації і т.д., можливо тільки висловлювався у своїй сатирично-гумористичній манері, це невід'ємна частина мене) щодо цього питання, як (на той момент лідер СБУ м.Дніпро) людина, яка беспосередньо відноситься до цієї справи. У результаті дискуту ЗГА жодного разу не висловилась конструктивно/справедливо/об'єктивно з приводу моїх думок і не вказала на можливі помилки.
За, приблизно, тиждень до кінця строку ГС, ЗГС відписали мені (посилання2, посилання3 відповідно) з метою мого визначення щодо моїх подальших дій відносно гри: звільнюсь з посади лідера, продовжу строк чи висловлю бажання спробувати себе у якості адміністратора. У кінці кінців я обрав пост адміністратора, на що мене попросили очікувати результати голосування інших адміністраторів з цього приводу (до того ж ЗГС казав, що зі мною зв'яжеться ЗГА, але цього так і не сталося). Протягом тижня я питав у них чи виставили вже мене на голосування, у результаті - чіткої відповіді не було, вірогідно тому, що і самого голосування не було. В останні години свого строку ЗГС мені повідомив, що мені відмовлено за причиною "Рішення старшої адміністрації", хоча за увесь строк на посту лідера я жодного разу не мав ніяких об'єктивних/схвалених скарг щодо себе та жодного разу не отримував покарання. Навіть у рамках певної акції від адміністраторів для лідерів за кращу тижневу роботу отримав 300 карбованців. У зв'язку із зазначеним не бачу жодної об'єктивної причини (окрім можливої суб'єктивної власної ворожості), щоб відмовити мені у виставленні на голосування між адміністраторами щодо призначення мене на посаду ігрового помічника. Спочатку я вирішив просто не сперечатися з цього приводу і просто спокійно піти, але...
Після свого зняття з посади лідера я попросив ЗГС провести обзвон своїм полковникам, на що він попросив нас визначитись лише з одним кандидатом. Після визначення із довіреним від мене кандидатом (та шляхом голосування серед швидкодоступного особового складу) на пост наступного лідера СБУ м.Дніпро ЗГС сказав (посилання 4), що, цитую:"Щоб нікого не ображати", він відкриває заявки на форумі, хоча кандидат вже був визначений і згідно п.5.1 Правил лідерів "На сервері прийнято право передачі лідерства за заслугами заступнику організації (адміністрація схвалює або відхиляє кандидата після перевірки)". Після відкритя заявок на пост лідера СБУ м.Дніпро, я і мій кандидат намагалися зв'язатися з ЗГС, але усі спроби закінчувались ігноруванням з його боку (посилання 5).
У зв'язку з усіма вищезазначеними обставинами та наданими доказами прошу:
1. Провести відповідно до п.5.1 Правил лідерів справедливий обзвон на Лідера СБУ м.Дніпро для мого довіренного та обраного шляхом голосування заступника Дмитра Мужнього;
2. Переглянути рішення щодо виставлення мене на голосування з приводу призначення на пост ігрового помічника у зв'язку із сумлінно відпрацьованим строком, АБО назвати об'єктивну причину (некомпетентний, грубий, не вмію комунікувати/адекватно поводити себе, тощо) чому мені в цьому було відмовлено; - Доказ (скріншот (Imgur) / відео (YouTube)):
Посилання 1
Посилання 2
Посилання 3
Посилання 4
Посилання 5 - Дата походження: 16.09-18.09
Останнє редагування: