Зачинено Колективна скарга на: Паша Морріс, Діана Скакун // ППЛ та несправедливість, оскарження рішення // Для ГА або Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерда Колод

Гєморофоб
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора(-ів): Паша Морріс (ЗГС), Діана Скакун (ЗГА)
  2. Особистий нікнейм: Ерда Колод
  3. Суть скарги:
    Почалося все з діалогу (посилання 1) з ЗГА у лідерському чаті, у якому ми дискутували щодо ставлення/вимог адміністрації щодо лідерів, у якому я адекватно та конструктивно виклав свою (та інших гравців/лідерів та їх заступників/адміністраторів, яких я не маю права вказувати без їх попередньої згоди, якщо вони не є учасниками цього дискуту, з метою захисту їх інтересів, положення/посади на проєкті) думку та критику (без негативу, обговорення роботи/рішень адміністрації і т.д., можливо тільки висловлювався у своїй сатирично-гумористичній манері, це невід'ємна частина мене) щодо цього питання, як (на той момент лідер СБУ м.Дніпро) людина, яка беспосередньо відноситься до цієї справи. У результаті дискуту ЗГА жодного разу не висловилась конструктивно/справедливо/об'єктивно з приводу моїх думок і не вказала на можливі помилки.
    За, приблизно, тиждень до кінця строку ГС, ЗГС відписали мені (посилання2, посилання3 відповідно) з метою мого визначення щодо моїх подальших дій відносно гри: звільнюсь з посади лідера, продовжу строк чи висловлю бажання спробувати себе у якості адміністратора. У кінці кінців я обрав пост адміністратора, на що мене попросили очікувати результати голосування інших адміністраторів з цього приводу (до того ж ЗГС казав, що зі мною зв'яжеться ЗГА, але цього так і не сталося). Протягом тижня я питав у них чи виставили вже мене на голосування, у результаті - чіткої відповіді не було, вірогідно тому, що і самого голосування не було. В останні години свого строку ЗГС мені повідомив, що мені відмовлено за причиною "Рішення старшої адміністрації", хоча за увесь строк на посту лідера я жодного разу не мав ніяких об'єктивних/схвалених скарг щодо себе та жодного разу не отримував покарання. Навіть у рамках певної акції від адміністраторів для лідерів за кращу тижневу роботу отримав 300 карбованців. У зв'язку із зазначеним не бачу жодної об'єктивної причини (окрім можливої суб'єктивної власної ворожості), щоб відмовити мені у виставленні на голосування між адміністраторами щодо призначення мене на посаду ігрового помічника. Спочатку я вирішив просто не сперечатися з цього приводу і просто спокійно піти, але...
    Після свого зняття з посади лідера я попросив ЗГС провести обзвон своїм полковникам, на що він попросив нас визначитись лише з одним кандидатом. Після визначення із довіреним від мене кандидатом (та шляхом голосування серед швидкодоступного особового складу) на пост наступного лідера СБУ м.Дніпро ЗГС сказав (посилання 4), що, цитую:"Щоб нікого не ображати", він відкриває заявки на форумі, хоча кандидат вже був визначений і згідно п.5.1 Правил лідерів "На сервері прийнято право передачі лідерства за заслугами заступнику організації (адміністрація схвалює або відхиляє кандидата після перевірки)". Після відкритя заявок на пост лідера СБУ м.Дніпро, я і мій кандидат намагалися зв'язатися з ЗГС, але усі спроби закінчувались ігноруванням з його боку (посилання 5).
    У зв'язку з усіма вищезазначеними обставинами та наданими доказами прошу:
    1. Провести відповідно до п.5.1 Правил лідерів справедливий обзвон на Лідера СБУ м.Дніпро для мого довіренного та обраного шляхом голосування заступника Дмитра Мужнього;
    2. Переглянути рішення щодо виставлення мене на голосування з приводу призначення на пост ігрового помічника у зв'язку із сумлінно відпрацьованим строком, АБО назвати об'єктивну причину (некомпетентний, грубий, не вмію комунікувати/адекватно поводити себе, тощо) чому мені в цьому було відмовлено;
  4. Доказ (скріншот (Imgur) / відео (YouTube)):
    Посилання 1
    Посилання 2
    Посилання 3
    Посилання 4
    Посилання 5
  5. Дата походження: 16.09-18.09

Останнє редагування:

Павло Духов

Testing Team
Tester
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
803
Реакції
277
Бали
68
Вітаю!
лишаю свою думку, що стосовно адмінки, я передав вашу інформацію ЗГА далі вона вирішувала.
Що стосовно поста лідерів ваших кандидатів.
Багато людей з фракції надіслало мені сповіщення, про те що не хочуть бачити ту чи іншу людину на посаді лідера, тому мною було прийняте рішення відкрити заявки на форумі.

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
Вітаю!

Тему зачинено від флуду.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

З приводу, того, чому не було запропоновано вам посада "Ігровий помічник", за закінченням терміну, тому що Ви, проявляли неповагу до Адміністрації в Лідер.Бесіді.
Коли, вам зауважили, щодо проблеми: "Чому ви на зібранні не запропонували їх вирішити?".
Ваше повідомлення було приблизно наступне: "Почалися би образи адміністрації".

Зауважу, що Лідер - це не оплачувана посада, але вона є напрямом до цього. Донат-валюта, видається індивідуально, якщо Лідер цього заслуговує.

За рішенням ГА/ЗГА кандидатура можете бути відхилена, спираючись на загальний обсяг зробленної роботи, та комунікації між складом, адміністрацією та Керівництвом Сервера.

Щодо, кандидатури вашого заступника, ГС/ЗГС державних організацій, може на свій розсуд відмовити, не повідомляючи причину відмови, тим паче виникли незрозумілі дії щодо заступників, і було прийнято відкрити заяви на посаду Лідера.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі