Ната Келлер
Форумна геройка
- Реєстрування
- 27 Вер 2023
- Дописи
- 465
- Реакції
- 411
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Команда розробників та тестерів
- Особистий нікнейм: Ната Уікк
- Суть скарги: Шановна команда розробників та тестерів,
Змушена звернутися до вас із наполегливим проханням звернути увагу на критичну проблему, яка стосується бізнесу тюнінгу. Протягом останніх двох тижнів я спостерігаю серйозні порушення в його роботі, які роблять його збитковим і практично непрацездатним.
Я особисто провела низку перевірок і тестів. Суть проблеми наступна: за кожен прокрут кейсу гравцем з бізнесу знімається одна продукція, що дорівнює 35 одиницям. При цьому з прокруту я отримую всього 30 гривень. Якщо врахувати, що одна одиниця продукції коштує 50 грн, то собівартість прокруту — 1 750 грн, а дохід — 30 грн. Це прямий збиток з кожної дії.
Ось простий приклад із реального дня:
- Було 218 прокрутів кейсів.
- Було знято 7630 одиниць продукції (218 × 35).
- При вартості 50 грн за одиницю це 381 500 грн витрат.
- А фінка за цей день — 143 000 грн.
Мінус понад 230 000 грн за день — це не “невдалий день”, це системна помилка в логіці бізнесу.
- Не ігноруйте цю ситуацію.
- Не виправдовуйте її тим, що “так було завжди” — це не відповідає дійсності.
Я володію цим бізнесом понад пів року й добре знаю, як він працює. За кейси ніколи не знімалась продукція — тільки за зовнішній тюнінг. - Перегляньте всю логіку нарахування/зняття продукції.
- Проведіть власне тестування, подивіться логи, а також проаналізуйте прикріплений скріншот, який підтверджує проблему.
- Дайте чітку відповідь, чи дійсно ця механіка була змінена.
Цей бізнес створений не для того, щоб стабільно приносити збитки, а зараз саме це і відбувається. Тож, будь ласка, поставтесь до цього питання серйозно, перегляньте логіку та зробіть відповідні висновки.
Заздалегідь вдячна за розуміння та зворотний зв’язок.
Сподіваюсь на конструктив і рішення, а не якусь формальну відповідь. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 29.05.25