Розглянуто Команда розробників та тестерів зверніть увагу на мій збитковий бізнес.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
465
Реакції
411
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Команда розробників та тестерів
  2. Особистий нікнейм: Ната Уікк
  3. Суть скарги: Шановна команда розробників та тестерів,

Змушена звернутися до вас із наполегливим проханням звернути увагу на критичну проблему, яка стосується бізнесу тюнінгу. Протягом останніх двох тижнів я спостерігаю серйозні порушення в його роботі, які роблять його збитковим і практично непрацездатним.

Я особисто провела низку перевірок і тестів. Суть проблеми наступна: за кожен прокрут кейсу гравцем з бізнесу знімається одна продукція, що дорівнює 35 одиницям. При цьому з прокруту я отримую всього 30 гривень. Якщо врахувати, що одна одиниця продукції коштує 50 грн, то собівартість прокруту — 1 750 грн, а дохід — 30 грн. Це прямий збиток з кожної дії.

Ось простий приклад із реального дня:

• Було 218 прокрутів кейсів.
    • Було знято 7630 одиниць продукції (218 × 35).
    • При вартості 50 грн за одиницю це 381 500 грн витрат.
    • А фінка за цей день — 143 000 грн.
      Мінус понад 230 000 грн за день — це не “невдалий день”, це системна помилка в логіці бізнесу.
    Я прошу вас:

1. Не ігноруйте цю ситуацію.
    2. Не виправдовуйте її тим, що “так було завжди” — це не відповідає дійсності.
      Я володію цим бізнесом понад пів року й добре знаю, як він працює. За кейси ніколи не знімалась продукція — тільки за зовнішній тюнінг.
    3. Перегляньте всю логіку нарахування/зняття продукції.
    4. Проведіть власне тестування, подивіться логи, а також проаналізуйте прикріплений скріншот, який підтверджує проблему.
    5. Дайте чітку відповідь, чи дійсно ця механіка була змінена.
    Мене щиро турбує, що замість виправлення ситуації від адміністрації я отримую саркастичні коментарі на кшталт “А ви не хочете замовити продукцію?”, у той час як сам бізнес фактично зламаний.

Цей бізнес створений не для того, щоб стабільно приносити збитки, а зараз саме це і відбувається. Тож, будь ласка, поставтесь до цього питання серйозно, перегляньте логіку та зробіть відповідні висновки.

Заздалегідь вдячна за розуміння та зворотний зв’язок.
    Сподіваюсь на конструктив і рішення, а не якусь формальну відповідь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 29.05.25

Вкладення

• UKRAINE GTA 28.05.2025 22_16_42.png
    UKRAINE GTA 28.05.2025 22_16_42.png
    726.5 Кб · Перегляди: 147

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю, ми будемо оновлювати бізнес тюнинг центра, одразу з оновленням його ми змінимо нарахування фінки у вашому бізнесі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі