Розглянуто Критичнi порушення збоку админiстрацii

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Бульбуль Капоне
  3. Суть скарги:
    Доброго дня!
    Хочу повідомити про незнання правил та повну некомпетентність адміністратора
    ВЛАДИСЛАВ СНАЙПС ГОЛОВНОГО СЛIДКУЮЧОГО ЗА ЗЛЬОТАМИ.

Ситуація наступна: двічі було зафіксовано масовий DM (MDM), внаслідок чого багато осіб забанили відповідно до правила 1.9:

1.9. Заборонено "MDM" (масовий DM, завдання шкоди / вбивство трьох та більше гравців). Покарання: бан на 10–20 днів та конфіскація майна, яке злітало.

Проте, майно не було конфісковане, що прямо суперечить встановленим правилам.

Це правило було введено саме для того, щоб гравці не кликали друзів з метою вбивства великої кількості інших гравців, захоплення мітку та усунення конкурентів. Я кажу це впевнено, тому що під час одного з таких випадків (коли злітала вілла "Око" 01), відбувся MDM, але ніяких покарань, окрім бану, не було застосовано – майно не конфіскували.

Разом із другом
    ми подали скаргу, після чого Сергій Коваленко вніс зміни до правил та дав офіційне роз'яснення, що правило 1.9 створене саме для запобігання MDM за участі групи друзів.

Дуже прикро, що гс слет не орієнтується у правилах. Прошу:

Конфіскувати майно у відповідності до правила 1.9.

Перевірити компетентність адміністрації, зокрема знання ними правил. Їх небагато, і вони цілком зрозумілі.

Також додам що: ВЛАДИСЛАВ СНЙАПС ПЕРЕКОНУВАВ мене : - що в разi якщо я покличу друга з метою вбивста всiх учасникiв зльоту, то в цьому випадку, якщо я зловлю , то в мене не конфiскують майно

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): у адмiнiстрацii вони видавали покарання 2 гравця в банi в них повинен бути вiдкат
  5. Дата походження:16.07.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Майно конфіскується у випадко якщо його зловив гравець який порушив правило MDM , або інший гравець який перебував у змові, конфіскувати майно у гравця який чесним шляхом його зловив ми не можемо.
Щодо цієї ситуації буде перевірено зв'язок гравця з гравцями які вбивали інших гравців на зльоті, якщо буде знайдено зв'язок між ними буде перезліт.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
UPD.

Детальніше розглянувши ситуацію, виношу вердикт :

Буде зроблено перезліт майна під час якого вбили 7 гравців.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вілла буде продана мною державі в 21:00~

У всіх гравців буде змога зловити її

1752661422355.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі