- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 645
- Реакції
- 1,144
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо
3. Суть скарги:Вітаю, шановний ГА.
Даний адміністратор, на мою думку, некоректно та некомпетентно розглянув мою скаргу.
Пояснюю ситуацію: я рухався містом, нікого не чіпав. Після цього мене зупиняє поліція, я виходжу з автомобіля, і по мені без будь-якої обґрунтованої причини відкривають вогонь, унаслідок чого мене вбивають.
У відповіді на скаргу адміністратор вказує, що гравець ID242420 отримає покарання у вигляді Деморган 70 хвилин за стрільбу з пасажирського місця.
Проте адміністратор повністю проігнорував більш серйозні порушення з боку співробітника поліції, а саме:
Вважаю, що даний співробітник повинен отримати щонайменше догану, а рішення адміністратора потребує повторного та об’єктивного перегляду.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:10.02.2026
2. Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо
3. Суть скарги:Вітаю, шановний ГА.
Даний адміністратор, на мою думку, некоректно та некомпетентно розглянув мою скаргу.
Пояснюю ситуацію: я рухався містом, нікого не чіпав. Після цього мене зупиняє поліція, я виходжу з автомобіля, і по мені без будь-якої обґрунтованої причини відкривають вогонь, унаслідок чого мене вбивають.
У відповіді на скаргу адміністратор вказує, що гравець ID242420 отримає покарання у вигляді Деморган 70 хвилин за стрільбу з пасажирського місця.
Проте адміністратор повністю проігнорував більш серйозні порушення з боку співробітника поліції, а саме:
- DM — вбивство без причини;
- Порушення статуту поліції, а саме:
- Співробітнику поліції заборонено використовувати вогнепальну зброю без законної причини;
- Заборонено нецензурно висловлюватися та ображати громадян;
- Заборонено направляти зброю на людей без підстав для її застосування;
- Працівнику заборонено порушувати правила сервера Ukraine GTA.
Вважаю, що даний співробітник повинен отримати щонайменше догану, а рішення адміністратора потребує повторного та об’єктивного перегляду.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:10.02.2026