Розглянуто Крістіан Родаріо//Некоректно та некомпетентно розглянув скаргу//Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
645
Реакції
1,144
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Крістіан Родаріо
3. Суть скарги:Вітаю, шановний ГА.
Даний адміністратор, на мою думку, некоректно та некомпетентно розглянув мою скаргу.
Пояснюю ситуацію: я рухався містом, нікого не чіпав. Після цього мене зупиняє поліція, я виходжу з автомобіля, і по мені без будь-якої обґрунтованої причини відкривають вогонь, унаслідок чого мене вбивають.
У відповіді на скаргу адміністратор вказує, що гравець ID242420 отримає покарання у вигляді Деморган 70 хвилин за стрільбу з пасажирського місця.

Проте адміністратор повністю проігнорував більш серйозні порушення з боку співробітника поліції, а саме:
  • DM — вбивство без причини;
  • Порушення статуту поліції, а саме:
    1. Співробітнику поліції заборонено використовувати вогнепальну зброю без законної причини;
    2. Заборонено нецензурно висловлюватися та ображати громадян;
    3. Заборонено направляти зброю на людей без підстав для її застосування;
    4. Працівнику заборонено порушувати правила сервера Ukraine GTA.
Даний співробітник поліції допустив велику кількість грубих порушень, які не були належним чином розглянуті адміністратором.
Вважаю, що даний співробітник повинен отримати щонайменше догану, а рішення адміністратора потребує повторного та об’єктивного перегляду.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):скарга
5. Дата порушення:10.02.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Адміністратор здійснив перерозгляд скарги. Дякую за вашу небайдужість. Дії представника НПУ були донесені до слідкуючого за НПУ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі