Розглянуто Кріс Ханзо // Некомпетентність (виключно для керівника проекту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2023
Дописи
33
Реакції
88
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Ханзо
  2. Особистий нікнейм: Скарлетт Лютая [8962]
  3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник UG! Не хочу звісно Вам заважати, але все ж таки напишу, бо це вже не лізе в ніякі ворота. Я гравець 05 серверу з ГА Крісом Ханзо. На мою думку цей адміністратор забагато на себе бере. Якщо в Вас є вільний час, попрошу вас переглянути скарги на адміністрацію 05 серверу. На форумі видно, що адміністратор розглядає скарги, які писали на нього. Також видно те, що більшість оскарженнь відмовлено, хоча їх можна схвалити.

Також хочу сказати ситуацію, яка сталась з двома моїми друзями. Одного занесли в ЧСП просто так, бо його акаунт взломали та завантажили туди чіти, за це йому видали ЧСП, а оскарження відмовили навіть не переглянувши (відмовив Кріс Ханзо). Другого мого друга занесли в бан просто так за причиною "використання стороннього ПЗ". Хоча на фрапсі чітко видно що це все через поганий інтернет, зараз звісно подане оскарження, але я вважаю, що наші адміністратори його відмовлять. А також адміністратор неправильно розглядає скарги на клан і видає покарання майже нізащо.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут повставляю посилання та скріншоти. Тута Тута Тута Тута. Я не буду вставляти всі посилання на скарги, так як їх там дуже багато, можете перевірити самі.
  5. Дата походження: 22.08.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Так як кожен ГА та ЗГА являється керівництво серверу, то Вони в праві розглядати скарги самих на себе якщо можуть дати конкретну відповідь. Почнемо зі ситуацією про Вашого друга якій заблокований за використання стороннього ПЗ та занесений в ЧСП. При розмові з гравцем та детальній перевірці було помітно що у гравця стоїть двохфакторна прив'язка до номеру телефону, тобто коли гравець при демонстрації екрану заходив на 01 сервер щоб подивитись чи обліковий запис в блокуванні чи ні, ми замітили як сам він вводив код якій йому прийшов на телефон. Що вже показує те що ніхто не міг йому взломати обліковий запис. Що до іншого вашого друга та догани клану, скарга була вже розглянута, догана була знята та обліковий запис був розблокований.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі