Відмовлено Легенда Холмс, Остап Ковальчук

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростислав Пеля

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм: Ростислав Пеля
Нікнейм гравця: Легенда Холмс, Остап Ковальчук
Дата порушення: 13.08.2022, о 14:00
Опишіть ситуацію: Вбили три рази. Перший раз Легенда Холмс мене переслідував коли я патрулював. Його зупиник, але він почав втікати. Далі йому почав помагати Остап Ковальчук. Коли я Остапа затримав, Легенда Холмс мене нагло вбив. Коли я знову вийшов на зміну, я побачив Остапа Ковальчука і до нього приїхав, увімкнув сирену, бо стояв на тротуарі. Далі він почав від'їжати як тільки я підходив, а потім взагалі почав втікати. Я відкрив вогонь по колесах. Далі приїхав знову ж таки Легенда Холмс і знову мене вбив. Прошу суворо наказати гравців. Вони мішають РП процесам гри і взагалі роблять що хочуть.

По тайм-кодах:
4:40 - Приїхав до Остапа Ковальчука (Він знає хто я, бо вбили два рази)
5:15 - Пишу йому шо за ДМ
8:26 - Легенда Холмс приїхав
8:45 Легенда Холмс стріляє і вбиває мене

При тому, що я весь час цілився по колесах
Скріншот/відео від свого обличчя: прикріпляю відео повне

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш нікнейм: Ростислав Пеля
Нікнейм гравця: Легенда Холмс, Остап Ковальчук
Дата порушення: 13.08.2022, о 14:00
Опишіть ситуацію: Вбили три рази. Перший раз Легенда Холмс мене переслідував коли я патрулював. Його зупиник, але він почав втікати. Далі йому почав помагати Остап Ковальчук. Коли я Остапа затримав, Легенда Холмс мене нагло вбив. Коли я знову вийшов на зміну, я побачив Остапа Ковальчука і до нього приїхав, увімкнув сирену, бо стояв на тротуарі. Далі він почав від'їжати як тільки я підходив, а потім взагалі почав втікати. Я відкрив вогонь по колесах. Далі приїхав знову ж таки Легенда Холмс і знову мене вбив. Прошу суворо наказати гравців. Вони мішають РП процесам гри і взагалі роблять що хочуть.

По тайм-кодах:
4:40 - Приїхав до Остапа Ковальчука (Він знає хто я, бо вбили два рази)
5:15 - Пишу йому шо за ДМ
8:26 - Легенда Холмс приїхав
8:45 Легенда Холмс стріляє і вбиває мене

При тому, що я весь час цілився по колесах
Скріншот/відео від свого обличчя: прикріпляю відео повне
З моєї сторони ДМ не було ніякого, зі сторони поліцейського не раз бачив НРП дії, навіть на відео видно що виїзд з тереторії СБУ був не через шлагбаун, а через заборонені проїзду камені (Тайм-Код: 4:30), також було замітено на відео МГ від сторони поліцейського, а іменно слова "Шо за ДМ?" (Тайм-код: 5:13), продивишись все відео ні разу не побачив РП, а іменно, просьба зупинитись, попередження про стрілянину в колеса, діставання тайзера та АК-47, не бачив ні одної з перелічених відігрувань, продивившись все відео можна замітити дуже багато НРП дій від поліцейського, + по РП я маю повне право втікати від погоні

Ростислав Пеля

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
З моєї сторони ДМ не було ніякого, зі сторони поліцейського не раз бачив НРП дії, навіть на відео видно що виїзд з тереторії СБУ був не через шлагбаун, а через заборонені проїзду камені (Тайм-Код: 4:30), також було замітено на відео МГ від сторони поліцейського, а іменно слова "Шо за ДМ?" (Тайм-код: 5:13), продивишись все відео ні разу не побачив РП, а іменно, просьба зупинитись, попередження про стрілянину в колеса, діставання тайзера та АК-47, не бачив ні одної з перелічених відігрувань, продивившись все відео можна замітити дуже багато НРП дій від поліцейського, + по РП я маю повне право втікати від погоні
А то шо ВИ до того два рази без причини мене вбили, то тоже нічого? Взагалі супер класно граєте. Все почалось з Легенди Холмса, коли він мене переслідував на патрулюванні. Я попросив його зупинитись. Потім приїхав ше один ******************************************ок на гєліку, почав мене таранити і стріляти. Видно шо Вам по 10 років напевно, а ціль просто до людей домахуватись

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
А то шо ВИ до того два рази без причини мене вбили, то тоже нічого? Взагалі супер класно граєте. Все почалось з Легенди Холмса, коли він мене переслідував на патрулюванні. Я попросив його зупинитись. Потім приїхав ше один ******************************************ок на гєліку, почав мене таранити і стріляти. Видно шо Вам по 10 років напевно, а ціль просто до людей домахуватись
Я вас вбивав? Ні. Так ви щей кажите що я "******************************************ок", класні у нас НРП поліцейськи, і я у вас НІ ОДНОЇ пулі не вистрілив

Ростислав Пеля

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2022
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
НРП? Так ж перші почали просто за мною їхати з Дніпра до Харкова, а коли я вулючив сирену, то почали втікати. Коли зупинився Легенда Холмс, ти мене переїхав, а він вбив. То по РП? Ти мені сам в діскорді написав шо то по приколу. Нашо робити з себе пухнастих та невинних? Хочеш бути ***********************************ом, будь.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
НРП? Так ж перші почали просто за мною їхати з Дніпра до Харкова, а коли я вулючив сирену, то почали втікати. Коли зупинився Легенда Холмс, ти мене переїхав, а він вбив. То по РП? Ти мені сам в діскорді написав шо то по приколу. Нашо робити з себе пухнастих та невинних? Хочеш бути ***********************************ом, будь.
По якому приколу, я тобі написав одну фразу в діскорді "Ага", шоб ти відстав, по потім б почав спамити, і оскати, най вирішує адміністрація що робити з такими НРП копами

legenda_bunt

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
34
Реакції
2
Бали
8
слабый, у меня есть все откаты как ты нон рпшил

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Вітаю, шановний гравець!

Ваша скарга відмовлена, подайте скаргу на
цю тему.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі