Ростислав Пеля
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2022
- Дописи
- 11
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Ваш нікнейм: Ростислав Пеля
Нікнейм гравця: Легенда Холмс, Остап Ковальчук
Дата порушення: 13.08.2022, о 14:00
Опишіть ситуацію: Вбили три рази. Перший раз Легенда Холмс мене переслідував коли я патрулював. Його зупиник, але він почав втікати. Далі йому почав помагати Остап Ковальчук. Коли я Остапа затримав, Легенда Холмс мене нагло вбив. Коли я знову вийшов на зміну, я побачив Остапа Ковальчука і до нього приїхав, увімкнув сирену, бо стояв на тротуарі. Далі він почав від'їжати як тільки я підходив, а потім взагалі почав втікати. Я відкрив вогонь по колесах. Далі приїхав знову ж таки Легенда Холмс і знову мене вбив. Прошу суворо наказати гравців. Вони мішають РП процесам гри і взагалі роблять що хочуть.
По тайм-кодах:
4:40 - Приїхав до Остапа Ковальчука (Він знає хто я, бо вбили два рази)
5:15 - Пишу йому шо за ДМ
8:26 - Легенда Холмс приїхав
8:45 Легенда Холмс стріляє і вбиває мене
При тому, що я весь час цілився по колесах
Скріншот/відео від свого обличчя: прикріпляю відео повне
Нікнейм гравця: Легенда Холмс, Остап Ковальчук
Дата порушення: 13.08.2022, о 14:00
Опишіть ситуацію: Вбили три рази. Перший раз Легенда Холмс мене переслідував коли я патрулював. Його зупиник, але він почав втікати. Далі йому почав помагати Остап Ковальчук. Коли я Остапа затримав, Легенда Холмс мене нагло вбив. Коли я знову вийшов на зміну, я побачив Остапа Ковальчука і до нього приїхав, увімкнув сирену, бо стояв на тротуарі. Далі він почав від'їжати як тільки я підходив, а потім взагалі почав втікати. Я відкрив вогонь по колесах. Далі приїхав знову ж таки Легенда Холмс і знову мене вбив. Прошу суворо наказати гравців. Вони мішають РП процесам гри і взагалі роблять що хочуть.
По тайм-кодах:
4:40 - Приїхав до Остапа Ковальчука (Він знає хто я, бо вбили два рази)
5:15 - Пишу йому шо за ДМ
8:26 - Легенда Холмс приїхав
8:45 Легенда Холмс стріляє і вбиває мене
При тому, що я весь час цілився по колесах
Скріншот/відео від свого обличчя: прикріпляю відео повне