Віктор Шабалін
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Сер 2023
- Дописи
- 39
- Реакції
- 46
- Бали
- 21
- Віктор Шабалін 143539
- Максим Клонекс / Суть скарги : 6.38.5. Заборонено використовувати ботів для робіт. | Бан 14 днів, при наступному порушенні Перманентне блокування, та обнулення акаунту в обох випадках
- Пане Клокнес Ви вважаэте якщо Я не відповідаю на "агрессію",не "цензурну" лексику у голосовому чаті та войсі це є використання ботів?
- Або я повинен на Вашу думку колми мені кажуть ідти "за русським кораблем" я повинен бігти?
- Також хочу додати що ніякими "ботами" я не користувався і не користуюсь!
- Пане Клокнес мені здається що до Вас більше: 6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів
1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.
4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).
4.9. Адміністратор являється NonRP персонажем, виключенням є праця на різних роботах, дозволено відігравати РП ситуацій.
Відповідно до цього : прошу Вашого клопотання про Компенсацію за час який був втрачений за рахунок не аргументованого "Бану". Розмір компенсації на Ваш розсуд.
Вкладення
Останнє редагування: