Розглянуто Максим Клонекс адміністратор/ "Суть скарги" : Бан 14 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Шабалін

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Сер 2023
Дописи
39
Реакції
46
Бали
21
  • Віктор Шабалін 143539
  • Максим Клонекс / Суть скарги : 6.38.5. Заборонено використовувати ботів для робіт. | Бан 14 днів, при наступному порушенні Перманентне блокування, та обнулення акаунту в обох випадках
  • Пане Клокнес Ви вважаэте якщо Я не відповідаю на "агрессію",не "цензурну" лексику у голосовому чаті та войсі це є використання ботів?
  • Або я повинен на Вашу думку колми мені кажуть ідти "за русським кораблем" я повинен бігти?
  • Також хочу додати що ніякими "ботами" я не користувався і не користуюсь!
  • Пане Клокнес мені здається що до Вас більше: 6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів
1.6. Відносини між гравцями та адміністрацією будуються на правоті адміністрації та презумпції невинності гравця. Іншими словами, гравець не може бути оголошений винним, доки його вина не доведена, але й адміністрація не видає покарання просто так, а діє виключно за правилами UKRAINE GTA та додатково за наявності, правилами серверу на якому перебуває адміністратор та грає гравець.

1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.

4.1. Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера гравцями, надає допомогу гравцям з ігрових питань, не є ігровим персонажем і не бере участі в ігровому процесі (крім деяких випадків).

4.9. Адміністратор являється NonRP персонажем, виключенням є праця на різних роботах, дозволено відігравати РП ситуацій.

Відповідно до цього : прошу Вашого клопотання про Компенсацію за час який був втрачений за рахунок не аргументованого "Бану". Розмір компенсації на Ваш розсуд.

Вкладення

• БАН.jpg
    БАН.jpg
    940 Кб · Перегляди: 37
Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,626
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Переглянувши докази адміністратора виношу вердикт: покарання видано вірно
В оскарженні відмовлено

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі