Розглянуто Максим Миргородський/Не передав інформацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімасік Тихий/ Східний

–Як ваші справи? –Мої не дуже...
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
74
Реакції
8
Бали
13
1.Нікнейм адміністратора:Максим Миргородський

2.Особистий нікнейм:Дімасік Східний

3.Суть скарги:
Доброго дня!
Ще 10-го числа я звертався до технічної підтримки з такою ситуацією: мій новий "Актрос" їде всього 92 км/год, хоча в автосалоні було зазначено, що максимальна швидкість становить 115 км/год.

У репорті деякі адміністратори припускали, що, можливо, я вибрав неправильний двигун. Але в "Актросі" є можливість вибору лише одного двигуна, і саме він у мене встановлений. Я надав докази, де було показано:

1. Максимальну швидкість мого "Актроса".

2. Відсутність капіталок.

3. Дані з автосалону, де вказана максимальна швидкість.

Попри це адміністратор відповів, що передасть проблему на виправлення. Однак минуло вже чимало часу, а проблему так і не вирішено.

Під час перевезення вантажів я бачив, як мене обганяють інші "Актроси". Я під'їжджав до них і запитував у водіїв, скільки їхні вантажівки розвивають швидкість. Вони відповідали, що 115 км/год, і уточнювали, що додаткових деталей у них немає.

Тобто в інших гравців "Актрос" без капіталки їде 115 км/год, а в мене — лише 92 км/год. Прошу виправити цю помилку, адже я вже перевіз багато вантажів і міг би зробити це значно швидше.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут всі докази які я придоставляв йому

5.Дата походження:18.01.2025 (про проблему я йому повідомив 10 січня)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі