Іван Шабля
Шановний гравець
- Реєстрування
- 7 Тра 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 36
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Максим Петрушка
- Особистий нікнейм: Іван Шабля
- Суть скарги: Доброго вечора, шановний тех. адміністратор Максим Петрушка. У мене виникла проблема, що я хочу спілкуватися з гравцями в чаті Майстерня розробників | UKRAINE GTA, але я не маю змоги це зробити з-за блокування в чаті, яке було ще давно, пів року мінімум пройшло з того моменту. Я розумію, що я можливо тоді з кимось конфліктував, піддався емоціям та понаписував лишнього, але я вже давно не така людина, яка буде поводити себе як неандерталець та конфліктувати з ким попало. Зараз я став адекватною та здоровомислячою людиною, тим паче, що зараз я перебуваю на доволі відповідальній посаду Заступника Лідера СБУ м Дніпра, а на такі посади аби-кого не набирають. Також я 10 червня писав у розділ "Скарги на технічну підтримку", де написав те ж саме, що і пишу Вам зараз, але ЗКТП Данііл Козаченко відповів, що блокування в телеграм каналі оскарженню не підлягають. але я вірю, що Ви можете розблокувати мене в чаті Майстерні розробників, обіцяю, що буду поводити себе там стримано та адекватно, не порушуючи правила чату. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ блокування
- Дата походження: 19.06.2024